Vino - to je za radost mi daje!

Video: Ljubav Vino

Video: Potap i Nastya Chumachechaya proljeće :) ^ __ ^

drevna vremena vino po svojim iznimnim svojstvima i različitih fizioloških učinaka smatra piće, ima dušu, mistika. Isti stav kriv i podržava kršćanstvo. U svakom od Evanđelja, možete pronaći referencu na činjenicu da je Isus Krist odabrao vino je njegov simbol krvi. Prema starim Grcima, vino - piće besmrtnosti, što omogućuje jednostavnu zabavu koja vam omogućuje da vinuti um. Platon naziva vino „mlijeko za starije osobe”, s obzirom da je to Ona pomaže u održavanju zdravlja. Moderni znanstveni pogledi ukazati na pozitivne osobine vina kao terapijski i prehrambene tvari kada su primijenjeni u vrlo ograničenim količinama, vodeći računa o opasnostima pretjeranog konzumiranja.

Video: vino uliti i piće u dobrom sat s albuma Rubaiyat Omar Hajjama 2015

Kvalitetno vino To je mnogo manje toksičan od bilo sintetičke droge. Proizvodi se iz prirodnog soka, vino ima hranjive vrijednosti i sadrži niz elemenata u tragovima, vitamini, šećera i drugih materijala, koji se lako asimilirali u tijelu. To vraća snagu, njegov tonik efekt objašnjava prisutnost u vinskom finoće. I to više u piću, to je veći učinak na tijelo. Ona također promiče izlučivanje otrovnih tvari koje pozitivno utječe na bubrege. To je u osnovi bijele višnje i pjenušava vina. Vino sadrži niz sastojaka koji sprečavaju srčani udar. Ona ima pozitivne učinke na krvnim žilama kao protivoateroskleroznoe znači. Specifične tvari - procyanidins dati stabilizaciju proteina vlakana pojačati stjenkama ubrzati klirens kolesterola u krvi, rješava mast, uključujući akumulacije na oštećene arterijskom zidu, zbog aktiviranja vitamina C.

Video: S humor o bakica

Za ispravno piti vino, morate slijediti ova pravila: početak konzumiranja vina treba biti što bliže kraju obroka. Potrebno je isključiti potrošnje vina na prazan želudac piti vino u umjerenim količinama, ne više od pola litre dnevno. U posljednjih nekoliko godina, vino počeo se pakirati u aseptičkim kartonske ambalaže, u potpunosti štiti od svjetla i zraka. Ovaj faktor je neophodan za dugoročno skladištenje ovog proizvoda. Ali opet to je vrijedi podsjetiti da je pretjerana potrošnja vina ne samo da uništava svoje „dušu”, ali također donosi izravnu štetu u tijelu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Epipremnum grmEpipremnum grm
Grožđe zajedničkeGrožđe zajedničke
Da bi vino kao povrće?Da bi vino kao povrće?
Grožđe: zima-Hardy sorti vinaGrožđe: zima-Hardy sorti vina
Alpski ClematisAlpski Clematis
Različite čaše za bijelo i crno vino?Različite čaše za bijelo i crno vino?
Maslačak Vino s OrangeMaslačak Vino s Orange
Parthenocissus tricuspidata, ovo vino čini čudaParthenocissus tricuspidata, ovo vino čini čuda
Korištenje vinskog octa za kulinarske i ljekovite svrheKorištenje vinskog octa za kulinarske i ljekovite svrhe
Azarina - superliana!Azarina - superliana!
» » » Vino - to je za radost mi daje!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea