Truba - nevjerojatna vino!
Video: Kamspsis nevjerojatna vinove Izrael !!!
Znate, ne i ono usporediti vitalnost, jednostavnost i izdržljivost ove biljke!Možda je jedino neuništivi Wheatgrass mogu natjecati s njim za tim kvalitetama. Stoga Truba (Campsis) sigurno može biti posađeno početnici uzgajivači, vinova loza i namjerno nije lako limete! Ja sam spomenuo mnogo puta da je u ljeto imamo je nevjerojatna toplina i suša, ali Kapsis je neugodno! Niti jedan list nije presušio, cvijeće, još uvijek, od lipnja do rujna! U roku od nekoliko godina ovo vino nije vidio jednu štetočina, bolesti i ne doći do njega!
Ne znam koliko je to po pravilima, a ja sam truba raste sama po sebi. Ja ga zasadio, zalijevati i sve ostalo se odvija automatski. U zimi nisam sakriti, svakako provesti jesen obrezivanje, inače zapletet ulicu. Jednog dana, iz znatiželje, za mjerenje duljina godine pobjeći. 7 metara!
Međutim, on ima minus. Truba prelijepa, od graciozan lišće - do nježne cvjetove, pa sam bio jako iznenađen kad je odjednom prijatelj me pozvao nekoliko procesa. Razlog za takvu velikodušnost, shvatio sam vrlo brzo - to vino je vrlo agresivan, daje brojne rast korijena, koji raste po skokovi i granice. Međutim, to nije razlog da napuste takvu ljepotu! Samo sam transplantirani trubu u uskom pregradni zid između garaže i susjedova ograda. Nigdje posebno carousing puca, ali ponekad iskoči na 10-12 metara od matične biljke!
Video: Liana Truba Foto
Vidio sam na internetu foto Truba sa žutim i ružičastim cvjetovima. Kako lijepo! Bih se kupiti nužno, ali prestaje svi isti rast korijena. Možda postoje sorte koje ne daju? Ja sam zainteresiran za to truba sa žutim i ružičastim cvjetovima. Ako netko zna, reci mi, ja ću biti jako zahvalan!
Trubu na slici: u divljini iu vrtovima
Azarina - superliana!
Gospodinova krunica
Truba
Campsis radicans: opis, uzgoj i briga o biljkama
Daleko od križa
Uzgoj Truba
Campsis radicans i metode za uzgoj
Tecoma ili rog
Truba
Campsis radicans flavus
Kozja krv puzanje