Jesen cvjetnice maslačak
Video: | Opremite jesen CAFE | # Maslačak TV
sadržaj
Video: Najbolje sort.Uhod voćaka tijekom tsveteniya.Salat maslačka
U njoj imamo omiljenu livadu - ogroman prazan prostor između drveća i grmlja u toplijim mjesecima, kao što smo tamo organizirati mini-piknik) u srcu čistinama raste ogroman, jako stare kruške wildings. U proljeće ove livade je prekriven cvjetnice maslačaka - neopisivu ljepotu! Danas smo također vidjeli ove divan cvijeće! Ali oni su tako mali! Ako je izvor njihove visine doseže 15-20 cm, na jednom grma do deset boja, sada je sitni cvjetovi, jedva doseže 5 cm u visinu. Ali ipak, oni su izuzetno oživjeti opći pogled na čistini, ako je proljeće smo tkani vijence na glavama, ali danas nije dodirnuo jednu maslačak. Neka cvatu! A mi svi doslovno očarao kruške - to izvanredno lijepe jesenje lišće u boji!
Video: Ljekovita svojstva maslačka cvijeća kontraindikacije
Majka Priroda istina ljubavnica: djeca mi je donio desetke palim lišćem i svi su bili oslikani na različite načine! Stvarno sam htjela da se slika svakog, ali je bio ograničen činjenicom da sam izabrao neke od najspektakularniji, raširena oko njih za fotografiju pucati maslačak) jedan list papira, tako impresioniran da je uzeo sa sobom mirne slike - prelijepa boja! Prijatelji! Pokažite svoje lijepe jeseni, jer postoji toliko mnogo stvarno lijepa jesen krajolik!
Kako da biste dobili osloboditi od maslačaka
Maslačak
Prvi maslačak - nije za ljepotu!
Takva jednostavna maslačak
Maslačak
Korisna svojstva maslačka
Maslačak mliječ
Plodovi opuncije
Širokolistna zvončić
Lijepa lavatera u mom vrtu
Pravilna sadnja i Ottawa žutika njega - ljepota jamstvo tijekom cijele godine
Maslačak na livadi: Kako to Maknuti i dobrobit
Maslačak med
Salata sa maslačak lišće
Ovaj zmaj!
Ako pogledate druge strane maslačka
Žetva korijene maslačka
Korištenje maslačka kao ljekovita biljka u kuhanju i pripremi meda, salate i džemovi
Sve cvjetova i listova maslačka
Svjetlo iz maslačka
Otradnaya Kijev park će posaditi voćke, metalni