Jesen cvjetnice maslačak

Video: | Opremite jesen CAFE | # Maslačak TV

Čini nam se ipak morao da se izgubi negdje u „bablje ljeto” ... Jutros je bila gusta magla popodne nebo je bilo bez oblaka, a termometar je pokazao + 22C! Gore u vrtu, ali u vrtu, ali za djecu sladunjavi rujna uspio propustiti na šetnju - morali ići u obližnji park.

Jesenje maslačak

Video: Najbolje sort.Uhod voćaka tijekom tsveteniya.Salat maslačka

U njoj imamo omiljenu livadu - ogroman prazan prostor između drveća i grmlja u toplijim mjesecima, kao što smo tamo organizirati mini-piknik) u srcu čistinama raste ogroman, jako stare kruške wildings. U proljeće ove livade je prekriven cvjetnice maslačaka - neopisivu ljepotu! Danas smo također vidjeli ove divan cvijeće! Ali oni su tako mali! Ako je izvor njihove visine doseže 15-20 cm, na jednom grma do deset boja, sada je sitni cvjetovi, jedva doseže 5 cm u visinu. Ali ipak, oni su izuzetno oživjeti opći pogled na čistini, ako je proljeće smo tkani vijence na glavama, ali danas nije dodirnuo jednu maslačak. Neka cvatu! A mi svi doslovno očarao kruške - to izvanredno lijepe jesenje lišće u boji!

Lišće kruške wildings

Video: Ljekovita svojstva maslačka cvijeća kontraindikacije

Majka Priroda istina ljubavnica: djeca mi je donio desetke palim lišćem i svi su bili oslikani na različite načine! Stvarno sam htjela da se slika svakog, ali je bio ograničen činjenicom da sam izabrao neke od najspektakularniji, raširena oko njih za fotografiju pucati maslačak) jedan list papira, tako impresioniran da je uzeo sa sobom mirne slike - prelijepa boja! Prijatelji! Pokažite svoje lijepe jeseni, jer postoji toliko mnogo stvarno lijepa jesen krajolik!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kazahstan će maslačak gumeKazahstan će maslačak gume
Ovaj zmaj!Ovaj zmaj!
Ako pogledate druge strane maslačkaAko pogledate druge strane maslačka
Sve cvjetova i listova maslačkaSve cvjetova i listova maslačka
Lijepa lavatera u mom vrtuLijepa lavatera u mom vrtu
Korištenje maslačka kao ljekovita biljka u kuhanju i pripremi meda, salate i džemoviKorištenje maslačka kao ljekovita biljka u kuhanju i pripremi meda, salate i džemovi
Prvi maslačak - nije za ljepotu!Prvi maslačak - nije za ljepotu!
Maslačak medMaslačak med
Takva jednostavna maslačakTakva jednostavna maslačak
Maslačak mliječMaslačak mliječ
» » » Jesen cvjetnice maslačak

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea