Prvi maslačak - nije za ljepotu!
Video: Masha i medvjed sve uzastopni niz bez zaustavljanja 1-50
Već širenje svojih sunčanih žutih maslačaka cvijeće na prvom mjestu. Međutim, s obzirom na činjenicu da je ova vrućina nije bila tamo, oni su čekinjav proizlazi iz visoke trave (i kao takva uspjela vymahal?) Oni nisu jako vidljive. Volim ih jako puno, i uvijek sam ostaviti nekoliko grmlje oko alpskom vrtu, kada je cvijeće uvenuti, ja ću ih razbiti, ne dopuštajući da se formira sjeme i moji grmovi pokriveni s različitim bojama s vrlo ranog proljeća do kasne jeseni!
Ali htjela sam napisati, ne samo o tome. Mislim da su gotovo svi vrtlari u jednom stupnju ili drugom su pristalice zdravog načina života, to se odnosi i na metode liječenja. Dakle: cijeli život, od prvog ranom djetinjstvu sjećanja mog hladnoće su tretirani s tinkturom od maslačka. To je bio jedan od onih koji cvatu prvi. Kašalj je protrljao prsa i leđa, lebdjeti noge i utrljava noge su liker. Baka (Sjećam se dobro!), Do pogoršanja artritisa štedi samo trljanje ove tinkture. Povijest ovog čudesnog tinktura poznat svima u našoj obitelji. Tijekom rata, moja prabaka, ona je tada 36 godina, jedan (pradjed bio na čelu), sa 6 djece u naručju bio u zanimanju. Naravno, o svim lijekovi i govor ne može biti. A sada, joj mlađi, (u to vrijeme, sve što je imala 8 djece), kći razboljela. Ne znam tko i kako određuje imala hripavac, ali lijek-year-old dijete ne može - ona je kašljao, dahnu, tamno plava ... prabaka je već pomislio da će umrijeti. Tada je jedan stariji susjed smilovao - doveo u malom puzyrechki tinkturom maslačka. Tri dana je bilo dovoljno da se dijete oporavio. To je priča. Ne znam da li je tinktura od istine ima čudesne iscjeliteljske moći, ili je to naša obitelj vjera pomaže da pobjegne od svih vrsta bolesti uz njega. No, rezultat je očit: u bolnici samo žene su članovi naše velike obitelji kada dobiju djecu rođenu. Moje cure - 4 i 6 godina, ne znam što je vrućica, kašalj ili curenje iz nosa. Kako napraviti tinkturu? Da, lakše nigdje! Uzmite staklenku, ispunite ga s maslačak pupova (samo ih zategnuti), i napunite obod s votkom. Ako postoji alkohol - još bolje! Dva tjedna, a tinktura je spreman. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Za vanjsku uporabu samo!)) Radni vijek se ne ograničava na))) Mislim da svaka obitelj ima svoj recept za narodne vrtne biljke, test vremena!
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Kako da biste dobili osloboditi od maslačaka
Fuksija - „ciganske naušnice”
Moj poznanik s geranija, Pelargonium iz sjemena, kao i ogromnim Crassula
Broje - do suza
Jesen cvjetnice maslačak
Takva jednostavna maslačak
Maslačak mliječ
Razmnožavanje i njegu ribizle
Ukras u vrtu - petunija
Ljiljane u dolini na krevetu
Proleski - Proljeće vrt od naših prijatelja
Moj život u bojama i slikama
Maslačak na livadi: Kako to Maknuti i dobrobit
Maslačak med
Aloe - najviše skroman biljka
Mušmula bolestan
Terry Aquilegia
Ovaj zmaj!
Nježna Liatris
Korištenje maslačka kao ljekovita biljka u kuhanju i pripremi meda, salate i džemovi
Sve cvjetova i listova maslačka