Popularni koktel s dodatkom bilja, voća i bobičastog voća

sadržaj
Bez voća i bobica, kao i neke bilja ne mogu zamisliti mnoge popularne koktele.
"Mojito"
Ovaj osvježavajući niske alkohol piće, koji služe kao osnova za bijelim rum i metvice, izumio je 30-ih godina prošlog stoljeća na otoku Kubi. Godine 1980. To je stekla zasluženu popularnost u SAD-u, a kasnije u Europi.
"predak" Mojito - nacionalno bezalkoholno piće od metvice. No, dodatak ruma, okrenuo Criollo (kao što je bio pozvan u 1928-1932.) U koktel poznat diljem svijeta, uskoro dobila poklon "ime",
ime "Mojito" (Mojito) ima dvije inačice svog podrijetla. Prema prvoj verziji koktel se odnosi španjolski talent riječi (talent, ali deminutiv - Mojito). Moho - umak koji se poslužuje na kreolski tradicije mesa. Njegov glavni sastojak je vapno. Od vapna također koristi u koktel, ova verzija ima puno pravo na život. Druga verzija-ime dolazi iz riječi koktel mojadito, što u prijevodu sa španjolskog znači „mokrenkaya”, „malo vlažan”.
Kako kuhati?
Prvo morate slomili grančicu metvice sa šećerom, vapno stisnuti ruku, dodajte zdrobljeni led, rum i miješajte. Kada zapoteet stakla, preliti soda i ukrasite metvicom i poslužite uz slamku.
Najprikladniji izbor metvice za mojitos - Paprena metvica (Mentha piperita). Ima izraženu aromu mentola i osvježavajućeg okusa.
Tradicionalna Mojito lako može pretvoriti u Mojito borovnice, kupine, jagode, maline, kruške dodavanja odgovarajućih voća i bobica, obrađen metvice i dalje na recept.
"Margaret"
"Margaret" - poznati klasični koktel na temelju tequile, zahvaljujući i sokom od limuna ili limete ima citrusa okusa, savršeno gasi žeđ. Vrhunac ovog pića je sol, vapna omekšavanje oštar okus (limuna). Ovaj koktel se može naći u barovima izbornika i restoranima diljem zemlje. Ime ovog koktela svakako je povezano s imenom žene, ali tu je mnogo rasprava o tome da dama, u čiju je čast i bio je nazvan ovaj napitak.
Video: U želji pohudetet! Jogurt - mješavina kozjeg mlijeka "zelene energije", radimo sami
Mnoge legende o nastanku država "Margarita" u razdoblju od 1930. do 1950. godine, i raznih meksičkih gradova pravo da se zove "oci" ovaj koktel.
Ovdje su neke od njih.
Video: Voćni koktel (smoothies, jogurt) u miješalica
Konobar Carlos Herrera iz Tahuany izumio piće u 1938. (prema drugim izvorima u 1935.) bio je za malo poznata glumica Margarita kralja. Bila je toliko polaskan da je koktel nazvan je u njezinu čast, koja je postala proširiti svoj društveni krug, s ciljem slavu kao napitak počeo da steknu popularnost.
U pričama i druge istaknute Margarita: Margarita Mendez - bartender prijatelja iz Virginije, Margaret - prijatelj upravitelja hotela u Puebla.
No, najznačajniji lik je Margarita Sames od komagenske.
To Texas aristokrat volio miješati različite sastojke za koktele, zabavan način gostiju. Godine 1948., mješavina tekile, Cointreau i vapna sok je bio omiljen, tako da je Tommy Hilton, vlasnik poznatog lanca hotela, uvela ovaj recept u svojoj Fundamentals hotela traci izbornika.
Video: Kokteli za mršavljenje: mišljenja, savjeti, savjeti
Godine 1999. naziv ove žene bila zastupljena u "Izvorni Referenca "Margarita" i Tequila" kao koktel kavu "Margaret",
priprema
Mi mokro rub stakla i umočiti u sol. Tresti višak soli, tako da rubovi ostali stakla tanki okvir. Zatim sipati tequila, sok od limete i Cointreau u shakeru sa ledom. Pažljivo protresite i ulijte u čašu. Kriške limete ili limuna će poslužiti kao ukras za gotove koktel. To je vrlo popularan voćnih sorti: "mango Margarita" (S mango pulpe) "breskva Margarita" (S celuloze breskva) i "malina Margarita" (Sa svježim malinama) "Strawberry Margarita", "kivi Margarita" i dr. Imajte na umu da se u tim slučajevima bolje je napraviti rubove šećera.
"Daiquiri"
Ona uzima svoje ime od grada Daiquiri, koji se nalazi na istoku Kube. Prema legendi, lokalni konobar završio džin, ali je izašao, zamijenivši ga s rumom i miješati s drugim sastojcima. Početku, sastav ovog koktela je: rum (9 dijelova), sok od limete (4 dijelova), šećer (1 dio) i leda. No, tijekom godina tu su nove varijacije voća.
Na primjer, "ananas Daiquiri"To se kuha vrlo jednostavno, u blenderu, tuku svježeg ananasa, rum, limunov sok i šećerni sirup uz dodatak usitnjenog leda. Ulijte u čašu i ukrasite s kriškama ananasa. Isto tako, možete kuhati breskve, jagode, dinje, šipak, banana verziju ovog koktela.
Tu je i koktel, koji uključuje Sorrel. Da, nemojte biti iznenađeni, ali je lišće ove biljke su dio koktela "Zelena Tiny".
Dodatno, loboda, ovaj koktel sadrži votku, sok od limuna, šećerni sirup i ananas.
U drugoj izvedbi "Zelena Tiny" umjesto loboda i ananasa dodajte ružmarin i bosiljak lišće.
Dobar tek!
Anastasia Rogach
posebno za internet portal
vrtni centar „Vaš vrt”
Briga za cvijet ficus kod kuće
Aichryson Crassula i sad su mi se !!!!!
Krizantema `brietner`
Kordilina apikalni
Nikita Botanički vrt predstavljena posjetiteljima 120 sorti tulipana
Kosmeya višegodišnji hladno otporan
Osvježavajući priroda - pije iz vrta i livadskih trava
Moj mirisne metvice
Jako draga metvice!
Marelica koktel
Salata koktel proljeće
Mojito mekana - s limunom kod kuće
Crvena limuna ili limandarin
Imena kaktusa
Zašto znak „frizerka” orhideja „je tako uobičajeno?
Tlo za biljke
Sve vrste i vrste tratinčice i opis ljekovitim svojstvima juhe od kamilice - tratinčica na vaš vrt
Pimms (pimm`s s kupine
Više povrće! Više voća!
Pimms (Pym, pimm`s). recept
Krevet u poklon za godišnjicu