Saksiji biljke i ekologija kuće

Saksiji biljke i ekologija kuće

Tijekom evolucijskog razvoja čovjeka neodvojivo povezano s biljnim svijetom. Moderni urbani čovjek odvojen od prirode. Što učiniti? Traže pomoć od prirode. To je, pokušati da se okružite s raznim biljkama koje su aktivno upija sve štetne, pa čak i proizvode kisik i ima pozitivan utjecaj na njihov ljudski biopolje. Dakle, važno je pronaći prave sobno bilje, najbolje zaštitili sebe i svoje najmilije.

U modernim montažnih kuća od betona vlažnosti je znatno niža nego što je normalno - gotovo kao pustinja. I ovdje u pomoć može doći do jedinstvenog biljka koja može pretvoriti pustinju u oazu - tsiperus. Voli vlagu, pa je stavio lonac vode u tavi. Usput, ove police s bilo vlage-loving biljaka je dobro imati u svim sobama - oni su veliki utjecaj na kvalitetu zraka. izmjena vode i plina zatvoreni poboljšati anturium, arrowroot i Monstera.

video: "Moja kuća - moja tvrđava, i dom Ekologija", zračenje

Djelatnici američke Agencije za Aeronautics and Space Administration (NASA) otkrio da Chlorophytum, bršljan, krizantema i aloa Oni su vrlo učinkovite zrak za čišćenje.

Mnoge biljke imaju fitontsidnymi (baktericidna) svojstva. U zatvorenom prostoru, pri čemu su, na primjer, limun, ružmarin, mirta, Chlorophytum zrak ima znatno manje bakterija. I čestice teških metala, koje također imaju u našim apartmanima, apsorbirati šparoge.

Video: FFI Dio 4 - Početna okoliša i ljepota

Nepotrebno je reći kako loše se osoba osjeća u zagušljivoj sobi. A poanta ovdje nije nedostatak kisika kao takav krajnje nedostaju negativnih iona, čiji broj, usput, to se smanjuje brže kada se radi TV ili računalo u sobi. Ali ispada postoje sobne biljke koje otpuštaju iste iona, što je zrak svjež i lagan za disanje. ovo crnogorična bonsai (čempres, Arborvitae, Cryptomeria).

Saksiji biljke i ekologija kućePoželjno je da je kuća imala barem jedan grm geranija. zdravac deodorirati i dezinfekciju zraka. A što geranija pomaže kod glavobolje, a može izgoniti zle duhove iz kuće i druge zle duhove, koji su poznati od davnina.

video: "Tko sam ja?" "mikroklima"(Goransky-Koshelev)

No, možda je najbolje podržava i ispravlja ljudske biopolja ruža. Bush ruže soba će vam pomoći da biste dobili osloboditi od pretjeranog umora i razdražljivosti. Posebno je djelotvoran utjecaj ruže kada je u istoj prostoriji rastu bosiljak, estragon (estragon) i melem mint-. U tom slučaju, vaš boravak će biti gotovo zdrav zrak.

I to je snažno sugerirao da rastu u loncima luk i češnjak. Osim toga, ove biljke dezinficirati zrak, oni također značajno poboljšati san. Posebno se preporuča da ih ima u svojoj spavaćoj sobi na one koji su izloženi raznim noćnim morama.

Saksiji biljke i ekologija kućeTo je korisno imati u svom zatvorenom vrtu patuljak nara (To potiče ljudski imunološki sustav), aloe i sve zelje, koje je rado pojesti ljeto: peršina, korijenskog celera, korijandera i kopar. To je normalno minimalno biljaka, što je poželjno imati svatko tko brine malo o sebi i svojoj obitelji.

Dobro osvijetljenim zidovima može primiti cvatu vrt na pozadini dovoljno biljaka, po tumačenju na zidu. Ukrasno bilje prekrasno uređen na postolju, malo iznad poda, obrisi koji mogu biti najraznovrsniji i višeslojna. Ovaj aranžman je povoljna za cvijeće, a oduševit će vaše oči.

Te preporuke nisu kruti pravilo. Posve je moguće odabrati bilo koji drugi omiljena biljka. I budite uvjereni da ako kakoe- biljka ima negativan utjecaj na zdravlje ljudi, ljudi su odavno primijetili i izvadi neželjenih susjeda iz njegove kuće. Živjeti, zdrava biljka uvijek donosi u vaš dom ugodno, stvara išaran kutaka i zelene otoke za opuštanje i ispunjava svoj dom miris egzotičnih zanimljivosti, budi u srcu svom ljubav i ugodan.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Monstera poslastica u vašem domuMonstera poslastica u vašem domu
Saksiji biljke i njihov utjecaj na čovjekaSaksiji biljke i njihov utjecaj na čovjeka
Kaktus u pustinji - moji bodljikavi ljubimciKaktus u pustinji - moji bodljikavi ljubimci
Utjecaj elektrane na naše životeUtjecaj elektrane na naše živote
Utjecaj biljaka na naše zdravljeUtjecaj biljaka na naše zdravlje
Korisne i štetne sobno bilje za spavaću sobuKorisne i štetne sobno bilje za spavaću sobu
Saksiji biljke: nekoliko važnih pravila uzgajivačSaksiji biljke: nekoliko važnih pravila uzgajivač
Uvjeti fitoUvjeti fito
Jesu li biljke možete držati kod kuće?Jesu li biljke možete držati kod kuće?
Biljke pomoći da se spasiBiljke pomoći da se spasi
» » » Saksiji biljke i ekologija kuće

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea