Jesu li biljke možete držati kod kuće?

sadržaj
Bršljan (Common) ne može se držati kod kuće - moj muž je otišao.
Kaktusi kuća - muž pijanac postaje.
Sobne biljke su procvat - nije dobro.
Netsvetuschie biljke kod kuće - domaćini će biti loša.
Voštane bršljan ljudi usudio.
Mnoga takva vjerovanja postoji u ljudi dok biljke kuću ušla u modi. Prema njima, ispada da je kuća na sve opasno u bilo koju boju da sve biljke štete za ljude. Od cvatnje i ne-cvatnje, od kovrčava i kaktus, prema riječima narodnih stručnjaka, u pitanju nekakav prijetnje. Međutim, mi ih i dalje rasti, a kaktus i bršljan živjeti u našim domovima, bez dovođenja štetu.
Što je iznjedrila takve čudne stav prema mnogim članovima biljnom carstvu? Što je motiviralo ljude za širenje uvjerenja-upozorenje?
Biljke nam ne može naškoditi, a kuća se može uzgajati bilo biljke. Međutim, ne trebate bilo kakve biljke, svaki od nas treba u svojim zelenim prijateljima.
Video: Trebamo li ukrasno cvijeće u kući?
Ljudi ideje o štetnim učincima pojedinih predstavnika kraljevstva flore na ljudski život stvoren od strane ljudi koji su odrasli u kuću neprikladan za sebe biljkama. Ako nam se sviđa neki predmet ili osobu, ne kažem da je to loše za nas. Ako volimo svoje biljke, oni nas oduševiti, a to već ima pozitivan utjecaj.
No, netko je u kući ne rezonirati s dušom svojih postrojenja koja ga nije voljela. Kada se uzgaja kod kuće "drugi" biljke koje nisu u skladu s ljudskom prirodom, to može biti osjećaj gubit vrijeme, osjećaj da biljke samo apsorbiraju energiju vlasnika, ne dajući ništa zauzvrat. Netko je možda vidio takve koincidencije: u kući, gdje je puno kaktusa, živio u kući nekog pijanca ili razvedena žena rastuće bršljan. Možda neke žene plaćaju previše pozornosti na njegovu boju. Zbog sobne biljke nisu imali vremena da komuniciraju sa svojim mužem, a muž ih je bacio. I bilo opreza uvjerenja.
Izreke ruskih ljudi, došli su do nas kroz djela Vladimira dal, sadrži velik broj zlokobnih upozorenja. Na primjer, "cvjeta Vrt kasno - do smrti vlasnika", "Tko pjeva u šumi i ugledao vranu, da naiđe na vuka", "Hollow u drvenoj kući - nije dobro", "Tko vrba biljke - sam sa sobom lopatu priprema" (Die kada iz vrbe može se siječe lopatu) ... i tako dalje. Ruski su ljudi skloni drami, cijeli život bojati nečega. Preci ostavili su nam ogromnu količinu volje i praznovjerja, a slijede popularnu tradiciju, mi stvaramo nove.
Čovjek koji vjeruje u znakove, a ne samo uvjeren u njihovu učinkovitost. "Neka to bude u skladu sa svojim vjeri", Njegova vjera i misli mi dopustiti da se prave znakove. A ako smatrate da loza će vam donijeti nevolje - ne stavljajte ga kod kuće, jer vaša vjera može biti toliko jaka da je vjerovanje će se ostvariti u svom životu.
U određenoj mjeri istinskih uvjerenja. Na primjer, bršljan - biljka koja pripada znaku Blizanaca. Blizanci - znak lakoće, mobilnosti, nepostojanosti. Ako dom sobne biljke treba samo jedan ili bršljan u kući nekoliko bršljana, pod utjecajem vlasnicima tih biljaka su lako ide, čak i nemirna, promjenjiv osjećaje. Ako vlasnik cvijeta je rođen u znaku Zemlje, na primjer, u znaku Bika, on nije bio izvorno karakterizira lakoće i pokretljivosti. I zrak postrojenje na kraju može olakšati njegov karakter, kako bi osoba postaje više okretan, naučiti ga kako da se lako donositi teške odluke. Ljudi su odavno znam ovog čovjeka, iznenadio promjene koje su se dogodile na njega. sumnja može nastati koje biljke "upropastila" osoba.
Ili još jedna situacija: gospodar kuće rođena u znaku Blizanaca ili drugi od zračnih znakova (Vaga, Aquarius), to jest, već ima određenu jednostavnost prirode. Zračni biljke, uključujući i bršljan, može učiniti da osoba nemirna, nestabilna, što teoretski može dovesti, na primjer, na brigu o obitelji.
Svaki dio biljke (stabljika, list, cvijet) ima planet - upravitelja koji daje dio biljke u svom posebnom energijom. Kaktusi, zbog svojih trnja, izlučivati energiju Marsa, a najgore manifestaciju Mars energije u ljudima - strast za duhove. Osim toga, Mars - planet muškaraca. Dakle, oni kažu da je "kaktusi u kući - pijanica muž će",
Cvijeće biljaka su pod kontrolom Sunca, koji je u astrologiji simbolizira ljubav i kreativne aspiracije. Kako onda cvijeće može značiti zlo? Ako je osoba koja raste zraka bršljan, ne treba olakšati njihovu prirodu, bršljan će biti gotovo beskoristan za njega posaditi ga podržava lako. Ako se oglas priroda baca cvjetnica, potonji će biti gotovo beskoristan ukras u kući, pomaže osobi da se ne izgubi kreativne njuh i entuzijazam. Očito, onaj koji je prvi rekao da "sobne biljke cvatu ne na dobro"Bilo je tako daleko od kreativnog percepcije života, da je nastup u rodnom solarne energije izazvao nelagodu. Samo konzervativna čovjek glup i ograničen, ne može gledati na svijet na novi način, mogao bi reći da je cvjetnica donijeti probleme.
Cvjetnica nam pomoći da vidi svijet novim očima, da vidi poznato u nešto drugo. Creative duhovi mogu biti zastrašujuće, zbunjujuće čovjeka koji se boji da promijene svoje stavove.
Popularne uvjerenja o nedopustivosti prisutnosti u kući nekih biljke maska našu konzervativizam, naša nesavršenost. Biljke ne može naškoditi ljudima, ne mogu ubiti mu dostojanstvo, uzrokuju odstupanje od obitelji svoga muža ili uzrokovati lošu život. Jednostavno, nismo spremni prihvatiti korisne elektrana, bojimo se tog utjecaja i pisao o biljkama zastrašujuće priče. Takva je ljudska priroda da mi ne vjeruješ novi, mi ga se boje, ali naš strah ne čine ispravnu procjenu događaja. Popularne uvjerenja su također rezultat nepravilnog odabira biljaka, kao što je "stranci" Biljke ne odgovaraju kvalitetu ljudske prirode, neće učiniti ga mnogo dobra.
Video: Je li moguće da bi ukrasno cvijeće kod kuće? znakovi
Dakle, vrlo je važno da raste kod kuće upravo one biljke od kojih ćete dobiti maksimalnu korist, ali također je važno da se priprema za self-poboljšanje. Od raznih sobno bilje da odabere vlastitu nije teško. To je dovoljno da izrazim ono što kvalitetama želite razviti u sebi, što područja vašeg života su u potrebi za izmjene i dopune. Da ne bi dovesti do novih uvjerenja o opasnostima pojedinih biljaka, neka je izabrati one cvjetove, koji neće biti suvišan u kući kako bi svojim vlasnicima hranitelj pronaći sreću u životu.
Kako da se brinu za kaktuse? S ljubavlju!
Kako bi natapala kaktus u kući?
Kako brzo raste bršljan?
Što bršljan može rasti kod kuće?
Mogu li posaditi jednu kuću izvan bršljan?
Ivy (Hedera
Mogu li zadržati kuću Hoya vosak bršljan?
Kako da se brine za bršljan raste zdrav postrojenja
Zašto mi je potreban popis biljke
Dajte foto kalendare s imenima sobne biljke
Ivy zime oblik
Kaktusi biljke s iglama
Kaktus bič poput - najneobičniji kaktus
Moj kaktus je procvjetao
Liana u kući - clerodendrum Thompson
Povijest biljke
Ivy biljka - prirodni dekoraciju
Mogu li zadržati kuću ljubičice: narodni znamenja, praznovjerja i vjerovanja
Kao zime Brugmansia i bršljan