Biljke i predrasude - sobno bilje u vašem vrtu

Od tada, kako biljke u modi i postali stanovnici gotovo svake kuće ili stana, među stanovnicima, mnoštvo praznovjerja, vjerovanja i mitova o tome što cvijeće može držati u kući, a ono - ne. A bilo je tako broj uvjerenja da ako ćemo ih uzeti u obzir, moglo bi se pomisliti da su saksiji biljke uopće opasno početi kod kuće. Cvjeta i cvjeta, penjanje biljaka i kaktuse, što više ljudi "stručnjaci"Nosi skriveni opasnosti za život, zdravlje, i na kraju - sve, ljudske sreće. No, unatoč svemu tome, ljudi i dalje rasti u svojim stanovima, a ove biljke ne podnose im štetu. Zatim se postavlja pitanje: u vezi s kojim je bilo sve vrste predrasuda i strahova u vezi s bojama? Što motivira širenje takvih glasina o biljkama?
U stvari, biljke nisu u mogućnosti uzrokovati štetu ljudi (pa čak i obrnuto), i kod kuće možete rasti bilo biljke. Pitanje je: što biljke bolje prilagođen za određenu osobu i to će biti "zelene prijatelji"?
Sve vrste uvjerenja o negativnom utjecaju pojedinih vrsta flore na ljudski život stvorene od strane ljudi koji su odrasli na biljke koje im ne odgovaraju. Kada smo se zabavljaju, ne kažemo naklonjen nekoj osobi ili stvari, koje su loše za nas. Također s biljkama i cvijećem, ako mi se sviđa cvijet, ne može pružiti nam negativan utjecaj.
Očigledno, činjenica da sadnju biljaka u kući, ne sviđa, dajemo sebi opravdanje za domaće nezadovoljstvo. raste kući "stranci" Biljke koje ne ispunjavaju naš karakter, postoji svibanj biti osjećaj gubit vrijeme, osjećaj da biljke apsorbiraju našu energiju, kao i energetskih vampira. Možda je netko primijetio da je kuća u kojoj je rastao puno kaktusa, živio alkoholičara, te u kući razvedena žena rastući vina ili bršljan. No, razlog za razvod nije u boji, a možda u činjenici da je zbog svoje pretjerane ljubavi cvijeća, žena platio njezin muž malo vremena, što na kraju dovelo do razvoda. Tu i tamo su upozorenja vjerovanja i praznovjerja.
Vladimir Dal prenio nam je veliki broj ruskih poslovica i izreka, uključujući i mnoge prijeteći upozorenja. Na primjer, kao: "Tko vrba biljke - sam sa sobom lopatu priprema" (Die kada iz vrbe može se siječe lopatu) - "cvjeta Vrt kasno - do smrti vlasnika"- "Tko pjeva u šumi i ugledao vranu, da naiđe na vuka"I tako dalje i tako dalje. Mentalitet ruskog naroda, podrazumijeva sklonost nekoj tragediji, stalne strahove. Naših pradjedova nas je ostavio s velikim brojem svih vrsta vjerovanja i praznovjerja, a nismo daleko iza njih, pa čak i više, mi i dalje stvarati nove ...
Često se može čuti sljedeću rečenicu "Znao sam da je jednom prošao susjed s praznom kantom, možete okrenuti i otići kući - to još uvijek ne radi ..." Ali mi tvoja vjera Program sebe na neuspjeh. Biblijska izjava "Prema vašoj vjeri! Neka vas" Ona kaže da je naša vjera, odobravamo znakove provode u našim životima. A ako mislite da je vinova loza će vam donijeti nevolje, onda ih ne početi kod kuće, jer se može dogoditi da vaš jaka vjera u to će se ispuniti u vašem životu. Sjeti se da je ideja - je materijal.
Video: Naše voće i povrće vrt, cvijeće, srpanj 2016
U određenoj mjeri, znakovi su istiniti. Spomenuo sam već Ivy - biljka Gemini znak. Od Blizancima - znak lakoće, mobilnosti i prolaznosti, a zatim pod utjecajem vlasnicima kućnih biljaka može postati nemirna, pa čak i promjenjiv u svojim osjećajima. Pogotovo ako je kuća raste samo jedan ili nekoliko bršljan i nema druge biljke. Međutim, ako je vlasnik cvijeta je rođen u znaku Zemlje, na primjer, u znaku Bika, on nije bio izvorno karakterizira lakoće i pokretljivosti. I zrak postrojenje na kraju može olakšati njegov karakter, kako bi osoba postaje više okretan, naučiti ga kako da se lako donositi teške odluke. Ljudi su odavno znam ovog čovjeka, iznenadio promjene koje su se dogodile na njega. sumnja može nastati koje biljke "upropastila" čovjek
Uzmimo još situaciju: gospodar kuće rođena u znaku Blizanaca ili drugi od zračnih znakova (Vaga, Vodenjak), koji je, već ima određenu jednostavnost prirode. Zračni biljke, uključujući i bršljan, može učiniti da osoba nemirna, nestabilna, što teoretski može dovesti, na primjer, na brigu o obitelji.
Svaki dio biljke (stabljika, list, cvijet), ima soja planet - upravitelja koji daje dio biljke u svom posebnom energijom. Kaktusi, zbog svojih trnja, izlučivati energiju Marsa, a najgore manifestaciju Mars energije u osobi - ovisnost o alkoholu. Osim toga, Mars - planet muškaraca. Dakle, oni kažu da je "kaktusi u kući - pijanica muž će",
Kako onda cvijeće može značiti zlo? Ako je osoba koja raste zraka bršljan, ne treba olakšati njihovu prirodu, bršljan će biti gotovo beskoristan za njega, samo održavanje je jednostavno. Ako se oglas priroda baca cvjetnica, potonji će biti gotovo beskoristan ukras u kući, pomaže osobi da se ne izgubi kreativne njuh i entuzijazam. Očito, onaj koji je prvi rekao da "sobne biljke cvatu ne na dobro"Bilo je tako daleko od kreativnog percepcije života, da je nastup u rodnom solarne energije izazvao nelagodu. Samo konzervativna čovjek glup i ograničen, nije u mogućnosti da se novi pogled na svijet, može se reći da su cvjetnica donijeti probleme.
Cvjetnica nam pomoći da vidi svijet novim očima, da vidi nešto poznato u novi, drugačiji. Creative duhovi mogu biti zastrašujuće, zbunjujuće čovjeka koji se boji da promijene svoje stavove.
Popularne uvjerenja o nedopustivosti prisutnosti u kući nekih biljke maska našu konzervativizam, naša nesavršenost. Biljke ne može naškoditi ljudima, ne mogu ubiti mu dostojanstvo, uzrokuju odstupanje od obitelji supruga ili uzroka siromaštva. Jednostavno, nismo spremni prihvatiti korisne elektrana, bojimo se tog utjecaja i pisao o biljkama zastrašujuće priče. Takva je ljudska priroda da mi ne vjeruješ novi, mi ga se boje, ali naš strah ne čine ispravnu procjenu događaja. Popularne uvjerenja su također rezultat nepravilnog odabira biljaka, kao što je "stranci" Biljke ne odgovaraju kvalitetu ljudske prirode, neće učiniti ga mnogo dobra.
Dakle, vrlo je važno da raste kod kuće upravo one biljke od kojih ćete dobiti maksimalnu korist, ali je također važno da se priprema za self-poboljšanje. Od raznih sobno bilje da odabere vlastitu nije teško. To je dovoljno da izrazim ono što kvalitetama želite razviti u sebi, što područja vašeg života su u potrebi za izmjene i dopune. Da ne bi dovesti do novih uvjerenja o opasnostima pojedinih biljaka, izabrati one cvjetove, koji neće biti suvišan u kući kako bi svojim vlasnicima hranitelj pronaći sreću u životu.
Dodajte malo kamena
Dracaena Sander - stablo sreće
Biljke - toster u svojoj kući
Briga za cvijet ficus kod kuće
Znate li ime cvijet prostorije u vašem domu?
Aichryson Crassula i sad su mi se !!!!!
Prvi cvatu - kako je sretno!
Kordilina apikalni
Nikita Botanički vrt predstavljena posjetiteljima 120 sorti tulipana
Freddie i njegova pratnja cvijet
Lipa cvjeta
Mladi luk bez ležaja
Kalanchoe procvat - hir zadovoljan
Zasađene cvijećem zvončiće u baršun haljini
Korisne i štetne sobno bilje za spavaću sobu
Vrijeme nagađanje o kamilice
Tlo za biljke