Kalanchoe procvat - hir zadovoljan

Možda je glupo, ali volim da se biljka procvjetao. Jasno mi je da mnogi od biljaka može biti posađeno na ukrasiti sobu i oni na taj način ne cvatu. No, gledajući cvijeće cvjeta Kalanchoe, begonije, i bilo koje druge domaće cvijet imam neki osjećaj dolazi iz serije "Brašno nije bila uzaludna", Osim toga, ja ne znam za bilo koji dom s ružnim cvjetnim bojama. A ti?

Do kuće je to čudo - cvatu Kalanchoe - da je bolje da ga odmah u veliki lonac. Kao i svi Jade, kalanchoe voli rasti "na visokoj razini" - to treba da granaju, pa komadić ploče ne stane. I to je bolje pogodio zemlju za sočan - oni se prodaju na odgovarajućim mjestima u velikom broju. Ako je, međutim, biljka odbija cvatu - morate pokriti tlo s postrojenja za 20-25 dana, a ne vode.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Priča o KalanchoePriča o Kalanchoe
Vrste Kalanchoe - ljekovita i ukrasnaVrste Kalanchoe - ljekovita i ukrasna
Različite vrste KalanchoeRazličite vrste Kalanchoe
KalanchoeKalanchoe
Zimski cvijet KalanchoeZimski cvijet Kalanchoe
Lijepa i terapijski Kalanchoe listićima u obliku peraLijepa i terapijski Kalanchoe listićima u obliku pera
Kalanchoe procvalo?Kalanchoe procvalo?
Bryophyllum daigremontianum - dom iscjeliteljBryophyllum daigremontianum - dom iscjelitelj
Sadržaj tajne: cvatnje KalanchoeSadržaj tajne: cvatnje Kalanchoe
Kalanchoe blossfeldiana, kao vrsta KalanchoeKalanchoe blossfeldiana, kao vrsta Kalanchoe
» » » Kalanchoe procvat - hir zadovoljan

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea