Novi preparati Godina
Video: Vlog: Nova godina i priprema! | carrypingwin
sadržaj
Približava Božić i Nova godina! Pripreme za dugo očekivani zima prazdnikamotnimaet puno vremena i truda. Međutim, to također donosi puno radosti, stvarajući prazdnichnoenovogodnee raspoloženje cijele obitelji. Učiniti sve, a ne biti vstresse potreban detaljan plan i prethodnu pripremu. Mynachinaem priprema za Božić i Novu godinu u studenom
Video: stop-motion "Sretan Nova Godina" - Dio 1 - "trening"
Poznato je da je više truda uloženo u plan, lakše i bystreepoydet treningplanirano. Uostalom, kada nova godina a ostatak zime praznici detalj planiran na papiru, nepotrebno se uspaničio shvatiti u svemu, zbog straha od nedovoljno. Možemo samo horoshosdelat neko jedan slučaj, zakazan za taj dan.
Video: Moja priprema za Novu godinu 2016 !!! DIY
moj trening plana k nova godina i Božić izrađene od osnova da slavimo Božić 25. prosinca, anekotorye rodbina tradicionalno dolaze da nas posjetite u Badnjak 24. prosinca. Eslidlya vaš glavni odmor - Nova godina ili slavite Božić 7. siječnja moderniji ruski tradicija, samo bi preračunavanje vremena u skladu sa potrebnim datume.
Božić i Nova godina. trening
- Studenog. Pripremite popis primatelja kartica s adresama, raščlanjeni po vidupozdravleniya (slanje, kartice, poziv kartice putem e-maila, dar, itd) i rokova. Ja sam koristeći Excel program, kao što je Moj popis uključuje više od pedeset jedan otkrytok.Mestnye društveni običaji nalažu Čestitke svim prijatelji, susjedi, kolege, tako da kartica mi slati i primati svaki Božić u izobilju.
- Studenog. Razmislite o ukupnom stilu odmor uređenje doma, jelka ukrasa, stolne dekoracije i darove. Kupite božićne čestitke, papir, poštanske marke, itd
- Studenog. Planirajte na ljetovanje. Ako pozovete gosti porasdelat pismeni ili usmeni poziv. Ako planiruetsyarozhdestvensky ili Božićni ručak ili večeru u restoranu, morate zabronirovatstol sada i onda, najvjerojatnije, to će biti zauzet.
- Studenoga - do 15. prosinca. Počnu kupovati Nova godina darove što je prije moguće i odmah spakirati svoje vkrasivuyu prethodno stečena papir za pakiranje i potpisan. Neka darovi su pakirane kuću, dosadan i stvaranje kućne atmosfere približavanje blagdana. Kupiti darove na popisu po redoslijedu prioriteta: prvo, one koje će biti poslana poštom i isporuku će trajati duže vrijeme. Lijepo zamotan darove na njihovu sebeyavlyayutsya jedan od blagdanske ukrase doma.Est Još jedan plus unaprijed kupnju poklona: što nepridetsya gurnuti u trgovinama neposredno prije praznika među onima koji sueteosazhdaet brojila u posljednji trenutak.
- Početak dekabrya.Organizuyte djecu za izradu domaće božićne čestitke, ako žele to učiniti. Moyadochka čini ove kartice dio njihove klase i nastavnika, ona byvaetnuzhna pomoći. Kartice bi trebala biti dostavljena djece u školi prije blagdana, chtobypotom nije ih poslati poštom.
- 1-20 prosinca. Vrijeme je da počnete pakirati pakete sa darovima i podpisyvatotkrytki. Vrijeme ovoga stavka ovisi o uspješnosti vaše e-pošte i kontakata s mestazhitelstva. Prvo, šaljemo pakete i razglednice drugiestrany, onda za svoju zemlju. Pogledajte raspored za pochtovoysluzhby i imajte na umu da je prije praznici su vrlo vjerojatno kašnjenje u svom radu.
- 10.-12. prosinca. Priobrestisvezhuyu stablo, Poinsettia, imela idvernoy vijenac. Mi obično zajedno s jele i smreke grane dobiti od njega zajedno sdetmi napraviti Božićni vijenac za vrata rukami.Hristianskaya svoju tradiciju, ako ga slijediti, potrebno instalirati božićno drvce za 12 dana doRozhdestva i demontirati ga nakon 12 dana (13. prosinca - 6. siječnja pozapadnomu stilu ). Međutim, mnoge obitelji s djecom postaviti nemnogoranshe stablo produžiti odmor i za djecu.
- Sada možete instalirati i ukrasiti božićno drvce, a ispod njega sve potomrazlozhit darove za članove obitelji i gostiju za blagdane. Budetvozrastat broj darova što su pristup praznika.
- Istovremeno obychnoukrashayut kuće iznutra i izvana, jer je tavan ili mezanin s božićnih ukrasa već dostaligirlyandy i drugih ukrasa.
- 13-15 prosinca. Pripremite detaljno napisano izbornika svečani blagdan i popis za kupovinu za supermarketu. Novi jela bolji"vježbati"Kuharica za obitelj prije praznika. Tako budetponyatno prikladnosti jelo za stol odmor, i bilo vrijeme provedeno na podgotovkuono zahtijevaju. Zamorozhennuyuindeyku kupnju ili naručiti svježe. Odabrati glazbu koja će zvuchatfonom (ili možda želite napraviti ples u jednom od dana praznika?)
- 15-20 prosinca. Preliminarni kupuju proizvode (nebystroportyaschiesya proizvodi, alkohol, itd) i roba (folije, papirnate ručnike, film, platno, svijeće, itd ..) za odmor.
- 15-22 prosinca. U ovom trenutku, odlučili smo napraviti darove novca onima čije usluge koristimo tijekom cijele godine: poštar, smetlari, vratar, sredstva za čišćenje, vrtlar, medicinske sestre i druge pomoćnike.
- 18-23 prosinca. Počnite odmrznuti i / ili marinirati purana (ovisno o tome kako ga namjeravate kuhati) .See. naš članak Kako ispeći sočan puricu za odmor.
- Do 20. prosinca. Priprema i ukrašavanje sobe i kupaonice za goste, ako se očekuje.
- 20-22 prosinca. Prvi radni predmet hrana za božićnog stola (npr krasnyysous mesa i puretina), koji mogu biti pohranjeni u hladnjaku nekoliko dana.
- U večernjim satima 23. prosinca. Ukrasite i pre-Poslužite blagdanskog stola za doček gostiju na Badnjak. To će uštedjeti vrijeme na dan blagdana.
- 23-24 prosinca. Nedavne kupnje prije Božića (pokvarljivu hranu, svježe cvijeće i slično). Onda su sve trgovine zatvorene.
- 23-25 prosinca. Ostaje samo za pripremu hrane za odmor, ako ostanu kod kuće. Pripremite ako idete u posjet.
- Dana 24. prosinca ... Uživajte u zimskim praznicima bez stresa i druženje s obitelji i prijateljima!
Vidi također .: Sve o Božića i Nove godine
autor: Oksana Jeter, CountrysideLiving.net
ostavite komentarKaktusi umjesto drveća
Nova Godina čuda
Želim čestitati novu godinu!
Božić i Nova godina bez POINSETTIA nigdje
Božić razne aglaonemu
Novi sastavi s voćem
Božić vijenac
Božić buket
Božić vijenac od domaćih igračke
Hand made Nova godina 2016