Božić vijenac

Kako napraviti božićni vijenac ručno. Početna ukras na zimnimprazdnikam: Božić i Nova godina sa svojim rukama

Božić vijenac. Nova godina vijenac svojim rukamaNa Božić i Novu godinu na vratima kuće, stanovi i poslovni prostori tradicionalno objesiti bujne svečane vijence. Takva venkimozhno bi lapnika, Holly grane ili grančice. Božić venkiukrashayut božićnih ukrasa, zimske bobice, cvjetove. Mogućnosti za božićni ukras je zaista neiscrpna

sadržaj

• Kako ukrasiti božićno vijenac
  • Moji božićni vijenci u posljednjih nekoliko godina
  • Video: Božić vijenac od češera sa svojim rukama!

Vidi također .: Kako ukrasiti kuću za Božić i Novu godinu!

Video: Kako napraviti osnovu za božićno vijenac od češera !!!

Kako napraviti božićni vijenac s rukama

To je pogodan za korištenje gotove Božić vijenac lapnika(Uživo jele ili bora grane). Ovi vijenci se prodaju zajedno szhivymi stabala na Božić bazarah.Esli nemate spreman Božićni vijenci, zatim napraviti svoj vrlo lako (vlastite, usput, čini se da više neoprezni, a ja osobno kao spremniji, previše glatke i"napravljen"). Potrebno je da vzyatkarkas vijenac (metalne šipke, ponekad vezan sa slamom) i to prikrepitk grane svježe smreke (Vidi. Sliku). grane lapnika udobne cut škare navetochki veličine. grančica lapnika montiran u preklapanju svakom vetkiprikryvala bujne dijela drveta i prethodne sidro točke na okvir. umjesto smreka lapnika vechnozelenyhrasteny grančice se mogu koristiti, kao što je, lovor božikovine (Holly), bršljana.

Početna ukras za zimskih praznika. Božićni vijenac (novogodišnji vijenac) sa svojim rukama. Pričvrstiti na okvir lapnikaPočetna ukras za zimskih praznika. Božićni vijenac (novogodišnji vijenac) sa svojim rukama. Pričvrstiti na okvir lapnika

Izrada božićni vijenac s rukama. Učvršćivanje jele grane na kruti okvir izrađen od slame vrtom samokrepyascheysya provoloki.Foto pravo: tako spreman Božić vijenac pojavljuje na poleđini (2012)

Kako ukrasiti božićno vijenac

spreman Božić vijenac Sada možete ukrasiti. Ja obično prvo mislim na cjelokupni raspon vijenac (obično "srebro" ili "zlato"Kao i jednu glavnu boju, osim zelene) i jedan osnovni element - u središtu pozornosti.

Božić vijenac. Nova godina vijenac svojim rukama

Foto: Moj Božić vijenac (novogodišnji vijenac) 2012 smreke grane jele vijenac s crvenim bobicama prekriven mrazom i velikom tamno crvena luk izorganzy. Izrada božićni vijenac "od nule" s rukama u mojoj zanyalominut 40

za ukras božićnih vijenaca tečaj je sve što će biti interesnosmotretsya. Možete koristiti Božićni ukrasi, umjetnog i suhog cvijeća, svijetle bobice (na primjer, kitice Rowan), perle, vrpce ibanty, tkanine, i živjeti zeleno. Pin stavke na vijencu je zgodan samofiksiruyuscheysyaprovolokoy posebna zelena, koje se mogu kupiti u vrtnom centru ili cvjećar.

Božić vijenac. Nova godina vijenac svojim rukama

Moji Božićni vijenci u posljednjih nekoliko godina

Moj Božić vijenac 2011 jele, ukrašena granama i bobicama, božikovina, luk i prekriven zlatnom čekićMoj Božić vijenac 2011 jele, ukrašena granama i bobicama, božikovina, luk i prekriven zlatnom čekićMoj Božić vijenac 2011 jele, ukrašena granama i bobicama, božikovina, luk i prekriven zlatnom čekić

2011 sam morao koristiti spreman Božić vijenac od jele (U sadovomtsentre nije bio lapnika!), Koji sam ukrašena luk prekriven zolotomshishkoy i živa grana božikovine s crvenim bobicama. Blizina vhodnoydveryu na kojoj visi vijenac, sam stavio moj dekoracije "jelka" sa svetom bobice zelenyui

Nova godina vijenac svojim rukama. Moj Božić vijenac 2009Nova godina vijenac svojim rukama. Moj Božić vijenac 2009

2009 Božić vijenac lapnika ove jele (Abies ne, kao i prethodnih godina), ukrašen cvijetom,"prahu mrazom" i dugo "biserni" ogrlica

Rozhestvensky vijenac, 2007Božić vijenac, 2004

Slika lijevo: spreman Božić vijenac 2007 Tsentrvnimaniya - velika zlatna svila luk. Na slici na desnoj strani (2004) osnovnoyelement Božićni vijenci - tsvetokpuansetii najveće umjetno i glavna boja, odnosno - crveno. Dodao sam na sastav male slatke vetochkipaduba sa bobicama, borove kukova i prekriven zlatom mat lakomsuhie svetih lišća i grančica jasmina (chubushnika) s sjemene korobochkami.Poslednie izgledao prilično bizarne i originalni. Ovdje sam ispolzovalagotovy jele vijenac kupio na božićno drvce tržištu

Božić vijenac, 2006Moj Božić vijenac 2008

Godine 2006. (foto lijevo) Božić vijenac Koristio sam crveni fluffy grana umjetnih yagodryabiny pozlaćenim čunjeva, svježe bilje, mat zlata i svijetle Božić ball zlatnog luk obrubljen biserima. 2008 (foto desno): zbog nedostatka vremena, morali ograničiti veoma prostoykompozitsiey. Svila zlatni luk sam vezan za segment crvena blestyascheyorganzy vezan luk. I klanjaju pričvršćene na bujnom jele grane, koja uz pomoć žice visio na ulaznim vratima.
    ostavite komentar
    Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
    Mi ukrasiti kuću za Božić i Novu godinuMi ukrasiti kuću za Božić i Novu godinu
    Božić vijenac za stol dekoracijeBožić vijenac za stol dekoracije
    Novi baršun vijenacNovi baršun vijenac
    Božić vijenac od domaćih igračkeBožić vijenac od domaćih igračke
    7 Ideje za božićne vijence7 Ideje za božićne vijence
    Modni Božić sastav sa svojim rukamaModni Božić sastav sa svojim rukama
    Božićni ukrasi ulicaBožićni ukrasi ulica
    Božić vijenac od breza grančicaBožić vijenac od breza grančica
    Božić vijenac na vrataBožić vijenac na vrata
    Božić vijenacBožić vijenac
    » » » Božić vijenac

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea