Novi sastavi s voćem
Video: Novi sastav jele grane i svijeće. Master class praktično floristry
sadržaj
U Novu godinu i rozhdestvenskihkompozitsiyah tradicionalno koristi prirodne materijale. Darovi prirode - jabuke iapelsiny - odavno simbolizira želju obilja u novoj godini. Mi uzhepisali na Pomander od naranče, a sada - nekoliko ideja o tome kako svoje ruke vrlo lako napraviti ukrasni kompozitsiis zimsko voće
Video: Nova godina sastav - voće ekibany
Izrežite smreke grane sa stabala ili jele, stavi ga na ravnu ladicu blyudeili. Top s crvene jabuke (u fotografiji sam koristio naše lokalne Royal Gala), Izbočinama i usput posipati brusnice. Možete postavitbolshuyu svijeću u središtu kompozicije, po želji.
Video: Novogodišnja sastav
Prekrasna velika prozirnog stakla (ja se staklo dlyakokteylya "Margaret") Posipati bijeli šećer. Vrh polozhiteklyukvu. U sredini je uredno postavljenih mirisne svijeće. Neskolkoodinakovyh naočale s brusnicama i svijeće napraviti lijep ukras aranzhirovkudlya Božić ili Novu godinu stol. Ryumochkipomenshe uređena na sličan način s brusnicama može ukrasitkazhdoe sjedalo.
Nemojte se bojati eksperimentirati sa svime što je pri ruci. Ovi sastavi, stvorili smo sa svojom djecom samo pola sata.
ostavite komentarStablo sreće
Fina kompozicija s božićnim svijećama
Božić vijenac sa svojim omiljenim mirisom
Kako raste „nominalne jabuka”?
Božić vijenac za stol dekoracije
Božić vijenac na vrata
Pomander od naranče i klinčića
Božić vijenac
Božićni stol vijenac motivom jelove grančice i orhideja
Novi sastav smreke grančice, cvijeće i slatkiši sa svijećama
11 Ideje Prekrasne božićne svijećnjake sa svojim rukama
Mi ukrasiti kuću za Božić i Novu godinu