Podsjetnik stolisnika

Video: Muhamed Hoblos - podsjetnik na smrt (pripremiti svoj stan je još uvijek živ)

Stolisnik (Achillea millefolium),

Video: podsjetnik na smrt

Tako ispada da je cijeli život imam sudbinu povezanosti s ljekovitog bilja, od kojih je niz je beskonačan, a njihova primjena još nije u potpunosti podložan porezu. Među njima, naročito kao stolisnik I (Achillea millefolium), biljka koja se koristi kao hemostatsko sredstvo, pri sniženom apetita, hypoacid gastritis, čir na želucu i 12 dvanaesnika, spastičnog kolitisa, nadutost, jetre, mokraćnog mjehura, i drugi. Međutim, dugoročno potrošnja u velikim količinama može dovesti do nesvjestice i osip na koži.

Video: Podsjetnik smrti, ona mora znati svaki [HD]

Osim toga, stolisnik može biti korisno pripremiti pelinkovac likery- i koristiti ga kao začin bezalkoholnih pića.
Preporučujem pogledati videozapis fitoterapevta Valery Baburin o ljekovitim svojstvima stolisnika.

Video: Muhammed Ebu Usama podsjetnik na smrt

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Stolisnik (Achilleio: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaStolisnik (Achilleio: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Snapdragon kao podsjetnik na ljetoSnapdragon kao podsjetnik na ljeto
Newbie brz, profesionalni!Newbie brz, profesionalni!
Hajdučka travaHajdučka trava
Cvijeće i djeca postala sam cvjećar zbog svoje kćeriCvijeće i djeca postala sam cvjećar zbog svoje kćeri
PrkosPrkos
Skromna šarm dikorossovSkromna šarm dikorossov
Stolisnik na vrt mjestuStolisnik na vrt mjestu
Legenda o Forget-meLegenda o Forget-me
Lila - proljeće ljepotaLila - proljeće ljepota
» » » Podsjetnik stolisnika

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea