Skromna šarm dikorossov

Obično smo fiksiran na vrt cvijeća, Holim i njegovati ih. No, u našim stanicama i oko njih rastu sve vrste dikorossy koji nisu manje atraktivne. Čak sam konkretno ostavlja prostor za obračun s livadskih trava - lijepo! A ponekad u šetnju u šumi ili u polju donese neke rastyushku - jednostavno ne može biti u mogućnosti da im odoljeti.
Svetlana nedavno je o maslačaka - poznati cvijet da su mnogi drugi način kao korov i ne doživljava, i vidjeti kako je lijepo i dobro! Tako sam napravio mali izbor. Nije li ovo prekrasno mjesto u vrtu?
To je kamilica. Da, vrt je veća, ali iz nekog razloga ne dodiruju dušu kao ti, najčešće polju.

tratinčice polje

Vrlo često koegzistiraju s njima zvona. Kada puno njih, polje postane blijedo plava. Neka ova ljepota je vrlo kratkog vijeka - nakon njih će biti drugo cvijeće.

zvona

Ovdje livada geranij. U mom vrtu raste pored paprati. A između ostalog, biljka ima ljekovita svojstva.

Video: Diskretni šarm peći

livada geranij

Plava Veronica Chamaedrys - dobrohotan i nježan, oko ne uzima

Veronica Chamaedrys

Ime ove krhke stvorenja, ja uopće ne znam. Ali sam potpuno bio fasciniran njenim laticama-srca.

latice srca

Ovdje bujne cvjeta lanilist. Ona ne gnjavi rasti u blizini vrtnog cvijeća - dobro, to je gore nego njima?

lanilist

Ovdje stolisnika. On je ne samo lijepa, ali i korisno. Bilje, začinsko, sirovine za pelinkovac - ali ne ga ostaviti u svom vrtu?!

Video: Diskretni šarm peći. Poezija čitanja Dmitrij Bykov i Alexander Minkin

hajdučka trava

Ja Stolisnik grmu koegzistiraju s dragoljićima i Akvileje, i sjela pored gospine trave - još jedan oblik prirodnog ljekarne.

Stolisnik i Delphinium

Iskreno, ova galerija bih mogao ići na za dugo vremena. Ali mislim, da je nitko ne ostavi bilo kakve sumnje - skroman šarm dikorossov možete ukrasiti svoje vrtove nije gori od raskoši vrtnog cvijeća.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prekrasan grm - Veronica Chamaedrys!Prekrasan grm - Veronica Chamaedrys!
Šuma i polja biljaka u vrtu: Veronica ChamaedrysŠuma i polja biljaka u vrtu: Veronica Chamaedrys
Veronica ChamaedrysVeronica Chamaedrys
Tratinčice - cvijeće livadaTratinčice - cvijeće livada
Maternice Klinčić (PoljeMaternice Klinčić (Polje
Cinija - ljeto cvijetCinija - ljeto cvijet
Šuma razgon u vrtuŠuma razgon u vrtu
Veronica filiformisVeronica filiformis
Što korist može donijeti korovŠto korist može donijeti korov
Uzgoj AronijaUzgoj Aronija
» » » Skromna šarm dikorossov

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea