Naivni šarm tratinčica
Ako pitate, što je točno volim tratinčice, vjerojatno, odgovor neće biti lako pronaći. I još je u njima nešto dodiruje dušu, atraktivan. Možda je to ljubav: kad nije nešto, a iz nekog razloga, ali samo zato :) I ja sam zasadio gusto i velikim cvjetnim sorte dvostruka, ali još uvijek običan bijela i roza tratinčice čini mi najatraktivniji.Njegujte Daisy obično kao dvogodišnja biljaka. Kada se uzgaja iz sjemena u prvoj godini imaju prilično rozeta od lišća, kratke i kompaktne. Bush je značajno i cvjeta raste obilato u drugoj godini.
Ako izblijedjele cvatovi ne brisati (i sa velikim plantažama ove operacije je vrlo dugotrajan, jer tratinčice cvjetaju kontinuirano tepih), oni pružaju autoseminacija. Međutim, visoke kvalitete biljke u isto vrijeme gube svoje znakove, pretvara najčešći.
Video: kamilica, kaktus, tratinčice / ruski filmovi
Ali cvatnje livada s tratinčicama zaista impresivnim! A, ako se kositi kada biljke uvenuti i gube na svojoj atraktivnosti, postao zapušten, oni su veliki da ponovno rastu i mogu čak i re-cvatu!
Daisy može sijati direktno u zemlju, a sredinom ljeta (lipanj - srpanj), a saksiji, sadnje sadnica u jesen u cvjetnjaka. Sjeme klija na svjetlu, tako da ih se ne pokopa, dovoljno je samo da se malo priporoshit tlo i pritisne (roll on) tako da udobno stane na zemlju. I podijeliti grmlje i biljke mogu biti presađeni u bilo koje vrijeme, čak i cvatnje.
Iskreno, tratinčice razmnožava dijeljenjem grma nisam bio previše zadovoljan: još mlada, narasle iz utičnice sjemena izgleda puno privlačnije, po mom mišljenju. Ali ako želite brzo dobiti puno cvjetnica, možete posegnuti za ovu metodu. Ako odvojen grmlje i dobro zali za prvi put pritenit, tako da oni neće pobijediti jakog sunca, oni ne samo da brzo uzeti korijen, ali i dalje cvatu!
Općenito, vlaga poput tratinčice. Oni se osjećaju dobro u barama, dobro raste na glinenom tlu, no na pijesku zahtijevaju redovito zalijevanje. Međutim, tratinčice skrbi o njemu, možda, kraj: to je vrlo nezahtjevne cvijeće.
Imam mnogo prekrasnih godina, oni su odrasli na obalama mali ribnjak okružen stonecrops
Ako dovoljno vlage, tratinčice rastu dobro na suncu, ali iu djelomičnu sjenu se osjećaju lošije. Možda je sunce oni samo cvijet se širi kraći i sjenovitim područjima - više - ovdje, možda, i sve razlike.
U uvjetima prosječnog traktorskih tratinčice cvjetaju u svibnju - lipnju i ponekad ugodan i jesenskom cvatnje. I korištenje u cvjetnjaka može biti vrlo raznolik. To sadnju u loncima, biljke (uključujući terasama i balkonima), a ivica travnjaka i rubnjaka duž kolosijeka, i puno drugih mogućnosti. Na primjer, mala livada tratinčica u prvom planu u cvijetu kreveta penumbre
Video: Šarmantna kamilice
Daisy prekrasan spoj s lukom: muscari, hyacinths, tulipani, narcisi. Možete popuniti im slobodan prostor u velikim cvjetnjaka, koristeći kao pokrovnost biljke: raste, tratinčice formira kontinuirani prostirku koja izgleda odlično i bez cvijeća. Međutim, u ovom slučaju, morate shvatiti da ste vjerojatno da će dobiti još jedan korov: s ova metoda sadnje povećava vjerojatnost autoseminacija. Ali ja, na primjer, kao što je „korov” kao))
A vi ste sadnju tratinčice?
Daisy: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Daisy: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Tratinčica
Jesen Sadnja kamilica
Tratinčice - cvijeće livada
Daisy - naročito raste
Veliki tratinčice na fotografiji
Daisy - proljetni cvijet i ljubav
Frotir tratinčica
Daisy ili tratinčica vrt
Tratinčica vrt
Iznenađujuće div tratinčica
Baršun tratinčica
Daisy skrb i razmnožavanje
Nepretenciozne tratinčice
Skromni tratinčica
Jednom tratinčice
Sadnja i uzgoj tratinčica
Daisy vrt - skroman lijepa
Vrijeme nagađanje o kamilice
Sve vrste i vrste tratinčice i opis ljekovitim svojstvima juhe od kamilice - tratinčica na vaš vrt