Procvala mi narcisi doći vidjeti!

Video: Cvijeće u mom vrtu. slide show

Moja priča vuče te boje, poput mnogih, počela s jednog grma najjednostavnijih narcisa, koji mi je dao susjed.

Sunovrati, kao i sve proljetnice, uvijek mi je bilo drago, ali ne privlače mnogo pozornosti. Vjerojatno zato što nisu rasle su sa svojim vlastitim rukama. Ali kad procvjetao pod mojim prozorom, nisam dosadi da ih se diviti! I tako je počelo, „bolest” ... odabiru novog raznolikost, veliki trud ću se suzdržati od želje da kupi sve, do jednoga.

Mislim da moji osjećaji jasno na vas, nitko ne moram se držati u rukama kupnju novih biljaka. Do sada, to je ograničeno na tih ljepota, ne znam što će se dogoditi sljedeći ... Već postoji više od 12.000 vrsta, a svake godine ima sve novo. Što test snage za ljubitelje narcisa!

Cjevasti Planina Hood

Cvijet jednostavno ogroman! Kad se samo procvjetala, to je bio 11 cm., A do kraja cvatnje (vidi već savjete isušiti latice), popeo se na 15 cm! Visina oko 30 cm., Jaka stabljika, ne pada pod težinom cvijeta.

Video: Michael Shufutinski - najbolje pjesme / Michael Shufutinski najboljih pjesama

Tatstsetovidny bjelica

I to - naprotiv, sa sitnim pupoljcima. Niski grm od 20-25 cm., A ne više. Raste vrlo brzo i formira slikovite skupine.

Terry Dick Wilden

Veliki, do 12 cm. U promjeru. Ako ćete posaditi ovu raznolikost, samo nagomilati na osloncima za cvijeće. Kad sam kupio, pročitao sam na paket koji želite kustoderzhatel jer grm „raspada”. Nije točno. To ne može izdržati težinu cvijet stabljike i pauze. Dakle, ova ljepota zahtijeva posebnu podršku za svaki cvijet.

Video: procvjetao AMARILLIS kod kuće

frotir Obdam

Ona stoji čvrsto na nogama, nije potrebna pomoć!

Video: Vick Tsyganov, film: "Dođite u moju kuću", 2011

frotir Tahiti

frotir Jedinstveni

petit foer

Rekurvus

Split-kruna Articoli

Split-kruna Cassata

cijevni Ara

Nadam se, šetnja kroz vrt i moji narcisi vam se sviđa.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Begonija cvijet - moja pričaBegonija cvijet - moja priča
Narcis žarulje za sadnju su spremni!Narcis žarulje za sadnju su spremni!
NarcisiNarcisi
Raznolikost NarcisaRaznolikost Narcisa
Narcisi - foto, uzgoj i održavanjeNarcisi - foto, uzgoj i održavanje
NarcisNarcis
Zašto narcisi ne cvatuZašto narcisi ne cvatu
Narcis napunjen procvala, ali ne i zadovoljanNarcis napunjen procvala, ali ne i zadovoljan
Zašto ne cvatu narcise nakon transplantacije?Zašto ne cvatu narcise nakon transplantacije?
Sunovrati: sorte, vrsta, vrsteSunovrati: sorte, vrsta, vrste
» » » Procvala mi narcisi doći vidjeti!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea