Solvatizacije narcisa iz vode zatočeništvu

Noć ... Možda mi je omiljeno doba dana. Sjedim na računalo, prozor je otvoren na ulici, tako da dan sije plitko, ne proljetne kiše. Čujem šuštanje lišće pada, glasno flop s krova u bačvama i kante. Sada mi je drago kiša, a nedavno, on me doveo u očaj. A sve zato što se utopio moje narcise. Moja greška.

To se dogodilo jer sam zaboravio koliko je važna razlika između ta dva koncepta - znati i učiniti. Svi znamo da je prije sadnje treba pažljivo odabrati mjesto. Će uzeti u obzir mnogo faktora: svjetlo, kompoziciju tlo

, blizina drugih biljaka. A ipak - razina podzemnih voda. Ovdje počinje moje opomene. 

Sunovrati u vodu

Uostalom, znao sam, znao sam da je u mom području podzemne vode je blizu! Koliko puta nakon velikodušni ljetnih kiša u nizinama vode ne ide duže od jednog dana. Da, a ponekad u proljeće jezero je formirana. Vjerojatno, to je „ponekad”, pa čak i besplatno zemljište akutni nedostatak kod kuće, i igrao trikove na mene. sebe tješeći da ozbiljno poplave dugo nije dogodilo (i nadajući se poznati možda), ignorirao sam oprez i postupno trajnice naseljeno nizinskom području vrtu. Uostalom, tako je žao ostaviti prazan gotovo trećina vrtnom tlu!

Sunovrati gotovo nestao pod vodom

To je platio ove godine i za kratko pamćenje. Nakon obilnih kiša u jednoj noći moj vrt pretvorio u jezero. Prvi dan nije bio zabrinut, čekajući da voda nestane. A kiša, kao sreća bi sijao i sije. Jezero sve širi, sve dublje postaje. I vremenska prognoza za narednih dana, razočaravajući. Tugovati, prihvaćam da su moji narcisi umrijeti, i sa njima, i c od voćaka i grmlja. Odlučio sam liječiti situaciju kao životni sat, a ja sam još uvijek morao učiniti?

Ali to se ne događa da sjednemo smo prestali da posjetite moju sestru. Jasno je da su stabla i grmlje, ne možemo pomoći, ali narcisi oslobađanje iz zarobljeništva vode je na dohvat ruke. Ja osobno, možda nisu odlučili na to, ali s grupu podrške u uspješan ishod događaja nije sumnjao. Zapamtite Nekrasov, priča djed MAZ i kunića? Odmah se sjetio smo. I ne samo to - gotovo točno reproducirati)

Oh, i to je teško jer smo imali! Šepati sa crnom zemljom - da kaljuže: on ne uspije u nozi povući teško zadržati ravnotežu - previše. Morao sam povući dvije ploče - za njega i preselio. Voda iz prvih koraka miješa tako da nije jasno gdje gazi. Mislio sam da će narcisi biti lako izvući iz zemlje, jednostavno povlačenjem lišće. Sigurno ne! Jedva zagledati svoje vile, i to samo uz velike poteškoće. Na klizavom nestabilnom brodu samo stajati nisu vrlo udobna, i stvarno kopanje ...

Video: Pas spašavanje iz zarobljeništva vode

spremio narcisa

Nakon operacije pola sata pod kodnim nazivom „Baba Mazaihi i narcisa” uspije) Svi 54 lukovice su uspješno oporavio od vode i presađuje na višu mjestu. Sadnja u zemlju previše mokro viskozna imao da još!

Video: Crtani Djeca OKTONAVTY. alge šume spas

I tako sam bila tužna i žao narcisa - riječi ne mogu prenijeti: zbog moje nepažnje, oni skoro ugušio u vodi, a zatim podvrgnut transplantacije u većini neumjesan vrijeme ... Cvjetovi su još uvijek u začetku, ali sam ih odrezati, na biljke lakše preživjeti pao njihov udio suđenja.

Sljedećeg dana, bili su otpušteni u vazi. Nema blagoslov maskirati - Nikad ne bih odrezati toliko cvijeća za buket.

Vaza pupoljci procvjetao

Dan je bio hladan i vjetrovit, ali bilo je jako vruće! Brišući znoj sa čela, gledajući svoju sestru obojenog zemljom, mislio sam da je sada, onda sigurno u ovom mjestu neće biti posađeno trajnice.

Video: spašavanje Shnivy od leda zatvora. Ili kako je Oise Chevrolet Niva izvukao

Prilikom odabira mjesta za višegodišnje biljke, mislim da od mojih zabluda, to može pomoći da ne počine takvu pogrešku. A onda je topla proljeća noć, slušajući meko šuštanje kiše izvan prozora, bit će vam ugodno i mirno - kao ja sada)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Upoznajte moju Rastishka: Anthurium, Dracaena, i druge orhideykiUpoznajte moju Rastishka: Anthurium, Dracaena, i druge orhideyki
Pokazatelji podzemne vodePokazatelji podzemne vode
Moje omiljeno bonsai ili CrassulaMoje omiljeno bonsai ili Crassula
Neomarika cvjetati !!!Neomarika cvjetati !!!
Proljeće vrtProljeće vrt
Elegantan sansevieriya ili Teschin jezikElegantan sansevieriya ili Teschin jezik
Radost moje duše - ljubicaRadost moje duše - ljubica
Moje iskustvo raste zephyranthesMoje iskustvo raste zephyranthes
I ovdje je moja sreća je došao preko mene!I ovdje je moja sreća je došao preko mene!
Narcisa: Pravila prisiljavajuNarcisa: Pravila prisiljavaju
» » » Solvatizacije narcisa iz vode zatočeništvu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea