Moje Cannes napokon izašao iz podzemlja

Video: Kako oprati krpom miša jastučić

Dobra večer!
Mislio sam i razmišljao o tome što napisati bolje ... i udario me u oči kante cannas da je moja majka izvukao iz podzemlja. Dakle, danas ćemo govoriti o njima)).
Svi znaju da je to višegodišnja biljka. To je samo u ovom središnjem pojasu im hladno. Dakle, u zimi potrebno je iskopati i očistiti na hladnom mjestu, idealno - u podrumu, gdje su sigurno spavati do proljeća. U proljeće mi uzmu opet, zalijevanje i čeka ...))).
Čekamo svjetlu.
Iskreno, ja bi zasadio antilopa samo za lišće))). Oni su njezina velika, lijepa ...
U zimi, ne možeš otići samo zato vymerznut. Tko zna, možda jednog dana će donijeti raznolikost i za naš bend. Ili možda već donijeli ... Onda ne moraju biti presađeni natrag i naprijed.
Dakle, ovdje se tako antilopa izgleda sada)))

antilopa

Spektakl nije osobito atraktivna, vidite)). Sada ti 4 kante će biti kod kuće dok je on bio topliji)). Što učiniti, ljepota zahtijeva žrtve).
Usput, ne zaboravite da ih vode kada se povuče.
Tko će biti nešto poput „to-bilo”)).
Dakle, vidjeli ste što se dogodilo. Ali to će samo 3 mjeseca i ... voila!

antilopa

Video: Inna pokazala grudi tijekom koncerta

Lijepa? Nije riječ. Iz nekog razloga mislim da je ovo jedna grimizno cvijet u bajci tko je otac trgovac donio joj mlađu kćer)).
Vrlo lijep cvijet. On mi je rekao nešto podsjeća karamela. Sve vrste boja postoji, ali mi dosad samo to.

A u svom vrtu raste cannas? =)

Video: NFS Carbon l do pobjeda l # 3

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ne cvatnje CannaNe cvatnje Canna
Cannes - vatreni egzotičnog cvijećaCannes - vatreni egzotičnog cvijeća
KanaKana
Proljeće, proljeće !!! Gdje si ???Proljeće, proljeće !!! Gdje si ???
Ne znam što da radim !!!Ne znam što da radim !!!
Cannes: sadnju i njeguCannes: sadnju i njegu
Cvijeće Cannes - egzotični vrtCvijeće Cannes - egzotični vrt
Iznenađujuće cvijeće antilopa, uzgoj, sadnja i njegaIznenađujuće cvijeće antilopa, uzgoj, sadnja i njega
Ne skladištiti u podrumu!Ne skladištiti u podrumu!
Pravilna briga o CannesuPravilna briga o Cannesu
» » » Moje Cannes napokon izašao iz podzemlja

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea