Cannes, da li je moguće da raste antilopa bez odmora

Video: Skladišni Calla gomolja u zimi. Spremite gomolja u zimskom Calla

Cannes, da li je moguće da raste antilopa bez odmoraČitatelj pita da li je moguće da raste bez antilopa perioda odmora ljeti - kao vrtna biljka u zimskim mjesecima - kao zatvoreni? Kako će to utjecati na njegovu cvatnje sljedećeg ljeta? Teoretski - moguće, jer u divljini kana raste tijekom cijele godine. U praksi, to je potvrdio naš čitatelj i aktivni posjetitelja online myfl.ru online.

Sve do nedavno, antilopa, koji sada živi sam pripadao mojoj majci. Bila je sigurna da ne prezimiti u vrtu. Mama sadi cannas na otvorenom terenu u početkom lipnja, kada je opasnost prošla zadnji mraz. Ako je gomoljasto je super - to dijeli biljka neposredno prije slijetanja.

zalijevati I za punjenje naizmjenično Rainbow (a makro) i Biomaster (s elementima u tragovima). Sredinom rujna na sunčan dan kopanja. Požutjele listovi i cvjetne stabljike na kojoj su cvjetovi izblijedjele, rezati kao niska što je više moguće. U prizemlju drenaža lonac namaz, neki pijesak, vrt tlo. Stalno sam u svijetloj sobi u kojoj se održava temperatura tijekom zime oko 20.

Gotovo sve isto sada čini Cannesu ja.

Važno je zapamtiti, imajući u Cannesu zime:

• kada presađivanja u lonce u jesen biljke ne bi trebao biti podijeljen;
  • lonac treba biti široka: samo što se umjesto gomoljasto;
  • zalijevanje - vrlo blage, ponekad čak i korisna biljka zaboraviti;
  • 1 puta mjesečno hraniti vrlo slab (oko polovice preporučene doze) otopine gnojiva s mikroelemenata;
  • nije loše - barem povremeno prskati.

Primijetio sam da ako počnu zimske obilno zalijevati Cannesu - odmah će rasti mlade i stare klice - žuta, postati letargičan.

Blooming zimi svaki moj antilopa, ali cvatnja je obilna i vrlo dugo.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Cannes - vatreni egzotičnog cvijećaCannes - vatreni egzotičnog cvijeća
KanaKana
Cvijeće Cannes - egzotični vrtCvijeće Cannes - egzotični vrt
Iznenađujuće cvijeće antilopa, uzgoj, sadnja i njegaIznenađujuće cvijeće antilopa, uzgoj, sadnja i njega
Kako raste gomolja očuvanje begonija od gomolja prije sadnjeKako raste gomolja očuvanje begonija od gomolja prije sadnje
Ne skladištiti u podrumu!Ne skladištiti u podrumu!
Pravilna briga o CannesuPravilna briga o Cannesu
KanaKana
Cannes - prirodni kvasacCannes - prirodni kvasac
Kana uzgojKana uzgoj
» » » Cannes, da li je moguće da raste antilopa bez odmora

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea