Cannes, da li je moguće da raste antilopa bez odmora
Video: Skladišni Calla gomolja u zimi. Spremite gomolja u zimskom Calla
Čitatelj pita da li je moguće da raste bez antilopa perioda odmora ljeti - kao vrtna biljka u zimskim mjesecima - kao zatvoreni? Kako će to utjecati na njegovu cvatnje sljedećeg ljeta? Teoretski - moguće, jer u divljini kana raste tijekom cijele godine. U praksi, to je potvrdio naš čitatelj i aktivni posjetitelja online myfl.ru online.
Sve do nedavno, antilopa, koji sada živi sam pripadao mojoj majci. Bila je sigurna da ne prezimiti u vrtu. Mama sadi cannas na otvorenom terenu u početkom lipnja, kada je opasnost prošla zadnji mraz. Ako je gomoljasto je super - to dijeli biljka neposredno prije slijetanja.
zalijevati I za punjenje naizmjenično Rainbow (a makro) i Biomaster (s elementima u tragovima). Sredinom rujna na sunčan dan kopanja. Požutjele listovi i cvjetne stabljike na kojoj su cvjetovi izblijedjele, rezati kao niska što je više moguće. U prizemlju drenaža lonac namaz, neki pijesak, vrt tlo. Stalno sam u svijetloj sobi u kojoj se održava temperatura tijekom zime oko 20.
Gotovo sve isto sada čini Cannesu ja.
Važno je zapamtiti, imajući u Cannesu zime:
- kada presađivanja u lonce u jesen biljke ne bi trebao biti podijeljen;
- lonac treba biti široka: samo što se umjesto gomoljasto;
- zalijevanje - vrlo blage, ponekad čak i korisna biljka zaboraviti;
- 1 puta mjesečno hraniti vrlo slab (oko polovice preporučene doze) otopine gnojiva s mikroelemenata;
- nije loše - barem povremeno prskati.
Primijetio sam da ako počnu zimske obilno zalijevati Cannesu - odmah će rasti mlade i stare klice - žuta, postati letargičan.
Blooming zimi svaki moj antilopa, ali cvatnja je obilna i vrlo dugo.
Cannes - vatreni egzotičnog cvijeća
Kana
Cannes - cvijeće luksuz
Moje Cannes napokon izašao iz podzemlja
Tajne rastuće cannas vrtu
Znate li kako pohraniti kana zima
Iznenađujuće cvijeće antilopa, uzgoj, sadnja i njega
Canna u vrtu
Cannes - prirodni kvasac
Ne skladištiti u podrumu!
Veličanstven Cannes
Kana uzgoj