Narcis napunjen procvala, ali ne i zadovoljan

Ovo je još jedan zgodan Terry jesen kupnju žarulje u vrtnom centru. Uglavnom stjecanja, mislio sam narcise, koji kruna ružičasta, u selu imamo ove nitko nije vidio, a slika je slika.

Narcis Napunjen

Nisam to prije i stvarno bih misliti da sam bio sretan, samo prilika uspio kupiti takav neobičan izbor. S nestrpljenjem sam čekao prvi cvijet cvatu! Nije li kosu pupoljci grijao objaviti što je prije moguće) Kada se otvori, razočaranje nije kraj ... ne postoji ni najmanji nagovještaj ružičaste. Da, možete vidjeti za sebe boju mog foto narcis na kosu širinu isti kao u stvarnosti. Pa, gdje je ružičasta?! Cvijet, naravno, još uvijek je lijepa, ali u srcu je ostao gorak razočaranje - nije da sam čekao tako željno!
Sada pogledajte što boje su prikazani na ambalaži s žarulja!

pakiranje narcise

Ne osiromašuje činjenicu da je novac potrošio na žarulje, ali da budem iskren, da sam znao da je ružičasta boja u cvijetu neće vidjeti, ne bi ih uzeti, to je nemoguće okupiti sve atraktivne cvjetove u svom vrtu.

Sada u mislima: to mi je pod krinkom napunjen prodao neku drugu vrstu Narcisa, ili ja još uvijek ne znam što se zapravo izgleda kao ružičasta boja?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Narcis žarulje za sadnju su spremni!Narcis žarulje za sadnju su spremni!
Zimu narcisZimu narcis
Presadili narcisPresadili narcis
Dakle, imam moje cvijeće cvatuDakle, imam moje cvijeće cvatu
Daylily rozaDaylily roza
Sunovrati njeguSunovrati njegu
Prisiljavajući narcisePrisiljavajući narcise
FotoFoto
Ziferantus - moja soba narcisZiferantus - moja soba narcis
Zima prisiljavajući narciseZima prisiljavajući narcise
» » » Narcis napunjen procvala, ali ne i zadovoljan

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea