Noćni cvatnje slak
Video: # 318.nochnoe cvjetnice kaktus
Imamo hladno noću mraz. Poslijepodne iu ljetnih vrućina, ali hladnog vjetra, jesen. Smrznuto i moj planinar, nije preživio mrazu lišće glicinija, potamne i opal lišće Parthenocissus (Žao mi je, neće moći ove godine uživati u svoje šarene jesenje lišće).Video: Luntik - 432 serije. rijetko cvjetanje
Ipomoea, koji je odrastao na otvorenom, također su ubijeni. Ali preživio one koje sam zasadio u zatvorenom baldahinom. Naravno, zidovi su izrađeni od polikarbonata će toplo u hladno, ali od prvog mraza jutarnje slave spasio. I to je ono što sam primijetio: ona je postala cvijet noću! Umjesto toga - oko sat. Ustajem ujutro - ona je procvala, idem u krevet - njegovi zvona su još uvijek otvorena! Nisam veliki stručnjak za Morning Glory, ali ja znam - ljeto ona sama nije vodila. Cvijeće cvatu u zoru, a za večeru već zatvorena. Odluka da se pogledati u pitanju, naći na web stranici materijala, u kojoj jutro-slava kaže stručnjak, a ne ljubavnik. Dakle, postoji! Mora cvjetaju tek oko podneva. Ali moje pauze sva pravila) ukazuje na to da, s obzirom na hladni val, puzavac pokušava što prije napredovati i imati vremena za vezati sjeme.
Što mislite - zašto jesen slak cvjeta noću?
Morning Glory: opis, reproduciranje, korištenje, zaštita, foto
Kako rastu na balkon ladolež
Morning Glory - elegantan ukras u vrtu
Buket zimskih ruža sa svojim krevetima!
Daylily od Krymsk
Neobično Morning Glory
Raste u posudama Morning Glory
Uzgoj sadnica slak cvijet
Morning Glory na balkonu rastući dobro
Morning Glory - brzo rješenje za vertikalni vrtu
Morning Glory u mom dvorištu
Plava Morning Glory