Noćni cvatnje slak

Video: # 318.nochnoe cvjetnice kaktus

Imamo hladno noću mraz. Poslijepodne iu ljetnih vrućina, ali hladnog vjetra, jesen. Smrznuto i moj planinar, nije preživio mrazu lišće glicinija, potamne i opal lišće Parthenocissus (Žao mi je, neće moći ove godine uživati ​​u svoje šarene jesenje lišće).

12:00 noću - i slak cvjetova!

Video: Luntik - 432 serije. rijetko cvjetanje

Ipomoea, koji je odrastao na otvorenom, također su ubijeni. Ali preživio one koje sam zasadio u zatvorenom baldahinom. Naravno, zidovi su izrađeni od polikarbonata će toplo u hladno, ali od prvog mraza jutarnje slave spasio. I to je ono što sam primijetio: ona je postala cvijet noću! Umjesto toga - oko sat. Ustajem ujutro - ona je procvala, idem u krevet - njegovi zvona su još uvijek otvorena! Nisam veliki stručnjak za Morning Glory, ali ja znam - ljeto ona sama nije vodila. Cvijeće cvatu u zoru, a za večeru već zatvorena. Odluka da se pogledati u pitanju, naći na web stranici materijala, u kojoj jutro-slava kaže stručnjak, a ne ljubavnik. Dakle, postoji! Mora cvjetaju tek oko podneva. Ali moje pauze sva pravila) ukazuje na to da, s obzirom na hladni val, puzavac pokušava što prije napredovati i imati vremena za vezati sjeme.

Što mislite - zašto jesen slak cvjeta noću?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako rastu na balkon ladoležKako rastu na balkon ladolež
Buket zimskih ruža sa svojim krevetima!Buket zimskih ruža sa svojim krevetima!
Plava Morning GloryPlava Morning Glory
Slak ukrasiti bilo ogradeSlak ukrasiti bilo ograde
Morning Glory u mom dvorištuMorning Glory u mom dvorištu
Morning Glory u mom dvorištuMorning Glory u mom dvorištu
Morning Glory na balkonu rastući dobroMorning Glory na balkonu rastući dobro
Morning Glory u dvorištuMorning Glory u dvorištu
Neobično Morning GloryNeobično Morning Glory
Sunčano slakSunčano slak
» » » Noćni cvatnje slak

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea