Neobično Morning Glory

Video: Lijepa #flowers. sprej ruža

I dalje ću pjevati, pohvale, ukrasnog bilja s neobičnim lišće. Sada, moj sljedeći kupnja - Morning Glory s tamnim lišćem.

Moj neobično Morning Glory

Ovisno o rasvjeti, to može biti kesten, ljubičasta ili gotovo crna! Sadi u proljeće, tako da nije imao vremena da pokaže svu svoju moć, a to je stvarno jaka biljka!

Biljke u pokrajini gdje je kupnja? Tako je, na seoskom tržištu. Dakle, naziv sorte, žao mi je, ne mogu reći.

Zbunjeni preporuka Prodavač Ipomoea posađeno u hladu, koliko ja znam, dekorativne boje lišće u sjeni ne mogu potpuno izraziti svoje imovine. Međutim, sletio u sjeni, tko zna ...

No, sumnje i dalje mučiti! Nakon nerado mom ladolež uspinje, po mom mišljenju, to je više kao ampelnye nego convolvulaceae. Bijeg dužine oko 3 metra, a pletenica prtljažnik planinskom pepela, koji odraste, on ne želi posjedovati, morate ručno pomoći.

Video: Argiroderma

I još jedna stvar: ne pupoljci ili cvjetovi! Vjerojatno, prodavatelj pogriješio, morate ga staviti na suncu. Sljedeće godine, svakako to'll ispustite ga na sunčanom mjestu, svakako vidjeti kako cvjeta. Vrlo zanimljivo!

Možda je netko od članova našeg kluba rastu ove Ipomoea, razmjenjivati ​​iskustva, bude zahvalan, ne samo ja, nego i sve ljubitelje Morning Glory!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Raste u posudama Morning GloryRaste u posudama Morning Glory
Kako rastu na balkon ladoležKako rastu na balkon ladolež
Plava Morning GloryPlava Morning Glory
Slak ukrasiti bilo ogradeSlak ukrasiti bilo ograde
Morning Glory u mom dvorištuMorning Glory u mom dvorištu
Jutro-slavaJutro-slava
Morning Glory u pejzažnom dizajnu: upotreba biljakaMorning Glory u pejzažnom dizajnu: upotreba biljaka
Morning Glory na balkonu rastući dobroMorning Glory na balkonu rastući dobro
Uspostavljanje različitih oblika povijušeUspostavljanje različitih oblika povijuše
Morning Glory u dvorištuMorning Glory u dvorištu
» » » Neobično Morning Glory

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea