Neobično Morning Glory
Video: Lijepa #flowers. sprej ruža
I dalje ću pjevati, pohvale, ukrasnog bilja s neobičnim lišće. Sada, moj sljedeći kupnja - Morning Glory s tamnim lišćem.Ovisno o rasvjeti, to može biti kesten, ljubičasta ili gotovo crna! Sadi u proljeće, tako da nije imao vremena da pokaže svu svoju moć, a to je stvarno jaka biljka!
Biljke u pokrajini gdje je kupnja? Tako je, na seoskom tržištu. Dakle, naziv sorte, žao mi je, ne mogu reći.
Zbunjeni preporuka Prodavač Ipomoea posađeno u hladu, koliko ja znam, dekorativne boje lišće u sjeni ne mogu potpuno izraziti svoje imovine. Međutim, sletio u sjeni, tko zna ...
No, sumnje i dalje mučiti! Nakon nerado mom ladolež uspinje, po mom mišljenju, to je više kao ampelnye nego convolvulaceae. Bijeg dužine oko 3 metra, a pletenica prtljažnik planinskom pepela, koji odraste, on ne želi posjedovati, morate ručno pomoći.
Video: Argiroderma
I još jedna stvar: ne pupoljci ili cvjetovi! Vjerojatno, prodavatelj pogriješio, morate ga staviti na suncu. Sljedeće godine, svakako to'll ispustite ga na sunčanom mjestu, svakako vidjeti kako cvjeta. Vrlo zanimljivo!
Možda je netko od članova našeg kluba rastu ove Ipomoea, razmjenjivati iskustva, bude zahvalan, ne samo ja, nego i sve ljubitelje Morning Glory!
Kako biljka i raste slak?
Morning Glory: opis, reproduciranje, korištenje, zaštita, foto
Kako rastu na balkon ladolež
Jutro-slava
Jutro-slava
Morning Glory - elegantan ukras u vrtu
Morning Glory u pejzažnom dizajnu: upotreba biljaka
Raste u posudama Morning Glory
Kako raste iz sjemena ladolež
Uzgoj sadnica slak cvijet
Morning Glory na balkonu rastući dobro
Morning Glory - sadnja, njega, uzgoj