Daylily od Krymsk
Cvijet sa posebnim, pomalo tužna priča. Živimo u Krymsk prijatelja i često smo ih posjetiti, nalazi se prekrasna priroda: šume, planinske rijeke. Prošlog ljeta, neposredno prije potopa, smo prolazili kroz njih, nakratko, a uz kupljene proizvode za večeru. Nedaleko od starog trgovina rasprostire se na pločniku novinama i prodaje nešto, prvo sam mislio izdaleka ananas, ali onda sam mogao vidjeti - to je cvijeće. Naravno, odmah sam požurio do nje. Bila je prodaja daylilies, međutim, ime sorte ne znam, ali je rekao da je cvijet fenomenalno lijepa. Da budem iskren, njih sam kupio ne zbog ljepote, a da baka nije stajati topline i otišao kući. Pa, u večernjim satima otišli smo, a noću se sve to dogodilo. Sada, gledajući cvijet, nisam mogao pomoći, mislim da se s tugom, kao da je bila živa stara dama? Sada boja mi se čini da su neki jad ...
Kod prijatelja u kuću gotovo propala, dobro, koji je preživio sve!
Tako je vrt izgledao prije dobro njegovan i čist.
Garaža je i Volge ...
Čudom preživio penis, mokro, ali još uvijek pjeva!
Živimo bogat život, ali odmah je uzeo sve što su mogli, automobil (bili smo tada Zhiguli 12) u potpunosti učita s pitkom vodom, mlijeko, kruh, svijeće, dobro, sa svim potrebnim sadržajima i njezin suprug odmah odjurio s prijateljima.
Sam postao cvjećar ili žive cvijeće i boje!
Ruža spavaća soba
Lijepa Crassula
Orhideje - Leptiri dobro raspoloženje
Kupio sam ga za, tako da je
Jukka zmaj stablo! čudo se dogodilo
Ne žuti hibiskus
Frotir cvijet
Pravilna briga o sobne biljke
Zvjezdano cvatnje Poinsettia
Divlji šafran
Papazjanija od mojih vrtnog cvijeća
Boja Begonija rubin