Daylily od Krymsk

Cvijet sa posebnim, pomalo tužna priča. Živimo u Krymsk prijatelja i često smo ih posjetiti, nalazi se prekrasna priroda: šume, planinske rijeke.

Daylily od Krymsk

Prošlog ljeta, neposredno prije potopa, smo prolazili kroz njih, nakratko, a uz kupljene proizvode za večeru. Nedaleko od starog trgovina rasprostire se na pločniku novinama i prodaje nešto, prvo sam mislio izdaleka ananas, ali onda sam mogao vidjeti - to je cvijeće. Naravno, odmah sam požurio do nje. Bila je prodaja daylilies, međutim, ime sorte ne znam, ali je rekao da je cvijet fenomenalno lijepa. Da budem iskren, njih sam kupio ne zbog ljepote, a da baka nije stajati topline i otišao kući. Pa, u večernjim satima otišli smo, a noću se sve to dogodilo. Sada, gledajući cvijet, nisam mogao pomoći, mislim da se s tugom, kao da je bila živa stara dama? Sada boja mi se čini da su neki jad ...
Kuća, ili bolje rečeno, bivši dom naših prijatelja

Kod prijatelja u kuću gotovo propala, dobro, koji je preživio sve!

vrt

Tako je vrt izgledao prije dobro njegovan i čist.

postoji Oka

Garaža je i Volge ...

Čudom preživio!

Čudom preživio penis, mokro, ali još uvijek pjeva!

pomoći

Živimo bogat život, ali odmah je uzeo sve što su mogli, automobil (bili smo tada Zhiguli 12) u potpunosti učita s pitkom vodom, mlijeko, kruh, svijeće, dobro, sa svim potrebnim sadržajima i njezin suprug odmah odjurio s prijateljima.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Begonija cvijet - moja pričaBegonija cvijet - moja priča
Hippeastrum - jedan od mojih prvih cvjetovaHippeastrum - jedan od mojih prvih cvjetova
Daylily rozaDaylily roza
Zvjezdano cvatnje PoinsettiaZvjezdano cvatnje Poinsettia
Kupio sam ga za, tako da jeKupio sam ga za, tako da je
Lijepa CrassulaLijepa Crassula
Papazjanija od mojih vrtnog cvijećaPapazjanija od mojih vrtnog cvijeća
Ciklama je bolestanCiklama je bolestan
Cvjetni raspoloženje !!!!Cvjetni raspoloženje !!!!
Orhideje - Leptiri dobro raspoloženjeOrhideje - Leptiri dobro raspoloženje
» » » Daylily od Krymsk

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea