75 Peonies!

Video: Med torta. Recept. Postupak dobivanja / Medovik. Recept. Postupak kuhanja - I - TORTodel!

Grm ruža na jedan i sve nestalo u jednom danu!

75 ležeći pion

Video: R8641: Thunder

Ne, oni nisu dobili bolestan) upravo prošao dobar tuš i cvjetnih stabljika nije mogao podnijeti težinu latica, mlitava niti vode ... nije pomoglo ni poseban držač, kupljen u hipermarket. Ovdje je slika sam pronašao jutro poslije kiše.

Video: Moja superrrr ljeto jarbol -hevy / must-have u 2015. godini

Oni nisu porasle, blijeda leži na zemlji. Pokušao sam pokupiti cvijet kad je bio malo suši, ali stabljika je slomljena, a ja sam napustio grm kao što je to.

I bio sam tako ponosan na to da je Bush! Uklonite sve Pasynkova cvjetne stapke - sat vremena proveo na njemu, redovito zalijevati - priprema za fotografiju pucati za našu stranicu! Međutim, Bush je bio velik - na rubovima visine od 70-80 cm, au sredini - od 100-120 cm, cijela posut padajućih pupoljaka! Htio sam im da se u potpunosti otvoren, a zatim kiša.

Ja sam utješen činjenicom da takav božur sigurni da nitko nije bio)))

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moj Ljepota Ruža Slava!Moj Ljepota Ruža Slava!
Rose vode. receptRose vode. recept
Smoothie smoothie recept - fotoSmoothie smoothie recept - foto
Moja omiljena Peonies cvatu ili drugi Šetnja kroz dachepriglashayuMoja omiljena Peonies cvatu ili drugi Šetnja kroz dachepriglashayu
Ruže bez mrljaRuže bez mrlja
Uspjeh rođendanUspjeh rođendan
Sir torte - Recept sa fotografijamaSir torte - Recept sa fotografijama
Cvjećarna što je potrebno za sreću?Cvjećarna što je potrebno za sreću?
Moja potpuno novi begonijaMoja potpuno novi begonija
Med torta recept sa slikomMed torta recept sa slikom
» » » 75 Peonies!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea