Moje ruže

Video: moje ruže 2015

Ja sam vrlo iskusan u ovoj godini za svoje ruže: patili! Prošle jeseni, zbog problema sa potez nisam mogao na vrijeme kako bi dobili na svoje sklonište za zimu. Snijeg je, naravno, bilo je mnogo, ali strah nije ostavio: kako provesti zimu, vymerznut ne? Zimu. U proljeće, kuha sam im novi izazov: transplantaciju. JA ganut moj ljepotu iz starog u novi vrt.

full-puhano ruža

Preselio s avanturama))) Dok sam bio zauzet u starom vrtu, iskopati različite biljke, priprema za prijevoz, pakiranje, dan prošao mirno. Alenka kući smo se vratili u prvom satu noći. Topla proljeće, sunce grije - u prtljažniku biljke neće ostaviti ... iskrcati, a onda shvatim: Rose goli korijen do sutra jednostavno neće preživjeti. „Alain, - kažem - Carry svjetiljku. Ruža biljka će! „Tijekom noći :))

ruža

Zamislite sliku: tamna, tiha, a na tlu ispred kuće u izgradnji muškaraca s lopatama po svjetlu fenjera nešto kopaju :))) Pa, u selu u to vrijeme ljudi su još uvijek nije dovoljno ... Ali naravno, u noći imam samo ove duge patnje grmlje prikopalis i obilno zalijevati, tako da ne uvenu. Pravilan stane i dalje bavi dan kasnije naoblaku. A onda sam čekao sa strepnjom - bit ili će umrijeti?

Video: 1. Moje rozy.Roses

crvena ruža

Preživio! Teško oštećen groundcover rozeta - to je puno mladica, korijenje nakon transplantacije nisu nosile s jelima. Da ozbiljno smanjiti sve presušio, a sada polako dolazi na život. Ali ostatak novo mjesto, to se vidi po duša morala - stalak, potpuno prekriven pupova i otkrivati ​​jedni drugih raskošnih cvjetova.

ružin bokor

Grmovi vrlo niske, ali puno boja - Ja sam stari vrt nikada nije ih vidio tako dobro zajedno i obilno je u cvatu. A među pobune bilja elegantna otok grije dušu, pomaže da vjerujemo da će jednog dana (nadam se uskoro!) Tu će biti pravi veliki i lijepi vrt - to će rastu i cvatu baš kao što je ovaj jedan pupoljak, koji će uskoro postati u bujnom ruže!

ružin pupoljak

Njegova sorte ruža I - avaj! - Ne mogu se sjetiti: oznaka izgubio prije par godina. No, to ne sprečava me da uživaju u svojim bojama))) Nadam se da ste uživali u njima diviti!

žuta ruža

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pripremite ruže za zimuPripremite ruže za zimu
Video sklonište trikovi za zimu ružamaVideo sklonište trikovi za zimu ružama
Soba ruža i njeguSoba ruža i njegu
RužeRuže
Seljački djetinjstvoSeljački djetinjstvo
Da grm nije razbio pod pokrićemDa grm nije razbio pod pokrićem
Priprema za zimu ružaPriprema za zimu ruža
Moje ljubičice, ruže i drugo cvijećeMoje ljubičice, ruže i drugo cvijeće
Rose bodljikava - sjajan okusRose bodljikava - sjajan okus
Moje ružeMoje ruže
» » » Moje ruže

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea