Grm ruža i moja briga za njih

Ruže hirovita i nježni u svojim pupoljcima, neki ne vole da se oko njih scurrying oko - oni su kao ljudi. Želim vam pokazati moje grm ruža - manje otporan na oštre zime, oni imaju puno, sada raznotsvete: od svijetlo žute do blijedo ružičaste.

Video: Moj ružičnjaku u cvatu! Sve o ružama. skrb za ruže. Kako uzgajati ruže

žuta ruža

Žuta ruža za mnogo godina, zasađena tijekom sovjetske ere. U zimi utočište grane bora smreke.

Crveni grm ruža

Druga ruža je iste dobi, to je crveni grm ruža.

Cvijet Scarlet ruže - izvanredna ljepota, veličina velika i otporan na smrzavanje. No, u isto sklonište za zimu to bi trebalo biti, jer snijeg je ponekad nedovoljno.

Svi ostali ruža - i postoje mnogi - rastu sadnica nizozemski. Pokušao sam kupiti od lokalnih rasadnika, tri uhvaćen samo jedan, i on usahnu za sljedeću godinu.

Prva godina cvatnje nizozemske ruže

Na fotografiji crvena nizozemski - prva godina cvjetanje.

Ruža crvena nizozemski

Nizozemski ruže zahtijevaju više pažnje, morate pravilno rezati, onda će vas oduševiti svojim bojama.

Marljiv skrbi za ruže u velikoj će mjeri odrediti svoj budući razvoj, rast i cvatnju.

Sve oko mene je porasla u mjestu obiteljski odmor, tako da imam dobar pristup svakom grmu. Ja oploditi ih tri puta u sezoni. Proljeće - prije cvatnje, kada cvatu dva puta. Kupiti gotove proljeće gnojivo posebno za ruže, a ljeti otkos sipati vodu, inzistirati, a to vodi zalijevanje ide litreni vrč na zalijevanje limenke.

Najviše smeta ruža uši. Prije nekoliko godina otkrio sam da je dobar način da biste dobili osloboditi od njega. Kupite šampon za mačke ili pse iz buhe pasmine u jednoj litri vode žlica šampon i sprej ruže. A i ruže i lisne uši nestati odmah.

Sve ruže sam rasti u otvorenom sunčanom položaju, kao sjena nije osobito sklon. Zemljište nije posebno kuhati, samo kupiti spreman za sadnju cvijeća, zatim na otvorenom terenu iskopati rupu i idite na spavanje ovu zemlju. U njoj i sadnju novog ružu.

Stare ruže rastu dugo na istom mjestu, samo cut izbojaka. Sadnja ruža u proljeće, mi ne preživi pad. Ljeto donosi dobro vrijeme da se korijen ruže. Udaljenost između kartice - 40-50 cm.

To je, možda, cvijet koji hoće u bilo koje vrijeme tijekom cvatnje i pupoljak i otopiti šalicu cvijeta. I da ne vidi kako blijedi brzo vraća latice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Njega ruža bujna ljetoNjega ruža bujna ljeto
Klasična crvena ružaKlasična crvena ruža
Ruže u mom vrtuRuže u mom vrtu
Preporođeno ružaPreporođeno ruža
Za ruže skrbZa ruže skrb
RužeRuže
Scarlet ruže zahtijevaju pažljivo održavanjeScarlet ruže zahtijevaju pažljivo održavanje
Za boravak ruža CareZa boravak ruža Care
Poraz od hrđePoraz od hrđe
Uzgoj ružaUzgoj ruža
» » » Grm ruža i moja briga za njih

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea