Da grm nije razbio pod pokrićem

Video: Kako sakriti grožđe za zimu. Prve godine (1 godina)

Shelter ruže

Uskoro, nadam se da će doći vrijeme otkriti ruže. Sa strepnjom čekaju ovom trenutku - bez obzira jesu? koja je preživjela veliki mraz, siguran sam, i da li im tako najteži snijeg ovdje nije pokvareno? Toliko snijega u mojoj memoriji vrtlar, a ja se ne sjećam. A snijeg je često pritisnut sa zagrijavanjem, a zatim smrznuti i pretvorio se u čvrste ledene kore. zamisliti što je težina, vjerojatno nekoliko desetaka kilograma po kvadratnom metru. Što bježi ova stoje!
Naravno, idealno, staviti preko sagnuo i zabodena u zemlju čak i luk ruže za leglo. Ovi lukovi pričvrstite zajedno na vrhu željeznicom ili armature, tako da se ne naginje okvir i imao više ukočenost. Zatim sakriti gornji spunbond može biti u dva sloja. Ako postoji želja da prtljati, to ne boli dati još jednu filmsku traku s vrha šatora-tunel do snijeg spusti i sklonište ne smoči. 
Pokrivanje materijala povoljno je priključen na lukovi tiskanice clothespins (za reams papira ili novca :)) pa onda definitivno nije slomljen.
No, tu je još jedan lukav trik koji sprečava lom od glavnih grana ruža ili drugih grmova, zahtijevajući sklonište za zimu. Vrlo jednostavno savijanje grm, potrebno je priložiti u podnožju plastičnu bocu ispod vode. Bolje upletena. Vrijednost boce ovisi o veličini grma.
Boca će poduprijeti osnivanje ogranaka i bez obzira koliko utisnuto snijeg, neće pobjeći pukotine na dnu.
Možda malo savjet nije na vrijeme - uoči proljeća. No, odjednom sam zaboravio?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zimovanje ružeZimovanje ruže
Stam ruža: sklonište za zimuStam ruža: sklonište za zimu
Moja Tea - hibridne ružeMoja Tea - hibridne ruže
Video sklonište trikovi za zimu ružamaVideo sklonište trikovi za zimu ružama
Snijeg u vrtu - ukloniti ili ostavitiSnijeg u vrtu - ukloniti ili ostaviti
Ruže u zimi. Shelter ruže, hortenzije i drugih grmovaRuže u zimi. Shelter ruže, hortenzije i drugih grmova
RužeRuže
Kako sakriti ruže u zimiKako sakriti ruže u zimi
Značajke uređaja filma staklenika-tunelZnačajke uređaja filma staklenika-tunel
Kako sakriti ruže u zimi?Kako sakriti ruže u zimi?
» » » Da grm nije razbio pod pokrićem

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea