Poklon-Poteryashka

Video: Barboskiny - Barboskiny - 158 serije. Pozdrav, Djed Mraz. Crtići o novoj godini

Proljeće prijatelj mi je dao jaglac, svojevrsno nije ime, rekao je - cvatu, od vas će biti iznenađeni! Ja ga zasadio pod forzicija, u blizini vrlo mladim domaćinima. 

Primula hybrida Francesca

Tu sunčanih sati do 10h, a zatim i polusjena, praktički nema korova. Prvi put sam bio veoma zaokupljen pitanjem, što je to boja? Zatim, sa svakodnevnim poslovima, zaboravio sam na to. ih zalijevati sam sa crijevom kroz krošnje objektiv forzicija u tlo ne nagrizati. Povremeno sam pogled - ne korov, a daljnji rad je uvijek više nego dovoljno.

Mislim da smo imali priliku jaglac ottsvesti nezapaženo. Ako broj nije narasla Rhododendron. Okrenuo blijedo lišće i odlučio sam da ga hraniti s bakrenim sulfatom. Slučajno sam vidio nju, moju lijepu zelenu procvat! Iznenadila - to nije prava riječ, uglavnom činjenica da cvjeta očito nije prvi dan, a nisam ni primijetiti! Volio sam tu malo jedan, neobična boja latica te je vrlo svijetao. Sada želim cijeli čišćenje zemljišta.

Video: Barboskiny - 161 serije. Poteryashka. Nova serija 2016 Ime: Barboskiny Broj 2 - Najbolja Poklon (crtani film) Nova serija! Barboskiny Broj 9

A ideja u pozadini, također, podmiriti sve zelene cvatnje, nego viši. Važno je da je jedan procvjetao u isto vrijeme - Francesca cvjeta na našem području u svibnju i lipnju. Kao Echinacea Green Jewel (Echinacea purpurea 'Zelena Jewel`), ali su zabrinuti zbog boje. Fotografija na Internetu različitih nijansi zelene, što je jasno vidljivo - Photoshop.

Oni koji imaju osobne fotografije bilo zelenih cvjetanje vrtne biljke? Echinacea nije nužno, možda bolja opcija postoji! Ili barem dati savjet da odaberete susjed jaglac, a onda ona izgleda tako tužno u samoći ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pravilna sadnja i brige za forzicijaPravilna sadnja i brige za forzicija
Razmnožavanje forzicijaRazmnožavanje forzicija
Moje domaće cvijećeMoje domaće cvijeće
Cvjetni, ne boji mrazaCvjetni, ne boji mraza
Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunjeKako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunje
Stablo srećeStablo sreće
Prosječna forzicijaProsječna forzicija
Trajne primroses u mom vrtuTrajne primroses u mom vrtu
Jaglac - cvjeta od kraja travnja do srpnjaJaglac - cvjeta od kraja travnja do srpnja
Bolje nova Rastishka samo neke rastishekBolje nova Rastishka samo neke rastishek
» » » Poklon-Poteryashka

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea