Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunje

Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunjeStvaranje cvatnje bonsai gurnula me PIR-mo čitači cvijeća, koja se u posljednjoj godini Voronjež regiji. Napisala je da želi uzgojiti bonsai kod kuće, ali on se boji da je to vrlo teško. Pogledao sam na Internet stranicama bonsai majstora Kine i Japana. Bilo je u cvatu jorgovana, japanski dunja, forzicija, la Veiga, spirea, žutika, jabuka, šljiva ... Neopisiva ljepota!

Materijal za moj bonsai služio grm japanska dunja koji je rastao u vrtu. Rano u proljeće prošle godine sam iskopao, podijeljena je i izabran s najdeblji snimanja (oko 3 cm u promjeru), izrezati na dužinu 20 cm i pao u pripremljeni keramičku zdjelu.

Sve godine da se brine o biljkama, hraniti jednom tjedno s tekućim kompleksnih gnojiva u proljeće ove godine, moj bonsai je procvjetao i, mislim, gledao gori od istočnih majstora. Ja još uvijek raste bonsai iz forzicija i Weigela. Prvi je o cvatu. O Bonsai ne smijemo zaboraviti niti jedan dan. Inače, svi napori bit će dugoročno - Bonsai umrijeti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Bonsai Ficus BenjaminBonsai Ficus Benjamin
Kako odabrati drveća bonsai u trgovinamaKako odabrati drveća bonsai u trgovinama
Bonsai - minijaturna stablaBonsai - minijaturna stabla
Juniperus chinensis i bonsaiJuniperus chinensis i bonsai
Pripravak bonsaiPripravak bonsai
BonsaiBonsai
Bonsai se razlikujuBonsai se razlikuju
Bonsai u kositraBonsai u kositra
Iz onoga što možemo rasti bonsai lijepa i visoka?Iz onoga što možemo rasti bonsai lijepa i visoka?
BonsaiBonsai
» » » Kako stvoriti procvat bonsai iz japanske dunje

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea