Moj štetno stabla, ali nevjerojatno omiljena !!

Video: Barboskiny - Barboskiny - 155 serije. BARBOSKINY Reloaded. Crtići za djecu

Mislim da su svi u kući je čudo drvo „Novac Tree (Crassula)”!
Novac stablo, prema Feng Shui, donosi njegov vlasnik stalan protok novca, bogatstva, financijska neovisnost i uspjeh u poslu. 

novac stablo

Stablo je vrlo štetno, ali nevjerojatno lijep i siguran! Pristup ovom stablo zahtijeva poseban, dobro, kao što je brigu o njemu! Dopustite mi da vam reći kako rastu iz maleni klica čudo stabla koja donosi sreću u svom domu!
Možda je to praznovjerje o novcu i sreći, ali kad vjerujete, onda je sve u pitanju istina! 

Dao sam stablo njegovo ime „Vredinka” stablo ne sviđa kad ga je preuredio kao jedno njegovo mjesto dijete) onda raste vrlo brzo, a ako ga preurediti je Crassula biti dugo sjediti i dalje! Jade je bolje da ne kupuju, a suza proces je već velika stabla, što je proces već je impregniran sa energijom uspjeha i novca iz odraslog stabla. Odmah sam zasadio u veliki lonac, stavi procesa, bez čekanja korijena, odsječeni i odmah sade, sjedio moj postupak za neko vrijeme ... ne odrastu, ali ne proklinje. Dva mjeseca kasnije, primijetio sam da je moja „Vredinka” postaje duže i sočnije - i za godinu je narasla na takve dimenzije ovdje.! Jade ne voli, kad se često zalijevati, ja zalijevam jednom mjesečno, ako će često zalijevati, lišće neće biti tako gusta i čvrsta, te su meke i opušten. Kupio sam univerzalni tlo. 
Vaše stablo sam uređene novac i pokopan u zemlju puno novca, u vrijednosti od samo spavati novčić kao „Vredinka” je stala na stranu klica))
Lonac sam zasadio žaba - prijatelj mog stabla! Budući da je Jade je potrebno razgovarati svaki dan, tako da vam donosi bogatstvo, svako jutro počinjemo s dijalog))) 
Dakle, imajte na umu da za podizanje zdravog i produktivnog stablo, potrebno je:
- da ga podići iz procesa
- zalijevati jednom mjesečno
- Upoznajte sa stabla
- da će mu dati darove
Sretno vam u obrazovanju ovog čudo stabla! No, foto: 

drvo

drvo

Video: Barboskiny - 101 serije. Ljubljeni brat (nova serija)

kovanice

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Jade - moja novčana bogatstvoJade - moja novčana bogatstvo
Feng shui nudi snagu novac stabloFeng shui nudi snagu novac stablo
Novac stablo u mojoj kućiNovac stablo u mojoj kući
Novac Tree CrassulaNovac Tree Crassula
Da biste saznali kako umnožiti novac stabloDa biste saznali kako umnožiti novac stablo
Novac stablo CrassulaNovac stablo Crassula
Crassula ili novac stabloCrassula ili novac stablo
Novac stablo, zašto lišće pada?Novac stablo, zašto lišće pada?
Jade - novac stablo feng shuiJade - novac stablo feng shui
Crassula, Crassula, novac stabloCrassula, Crassula, novac stablo
» » » Moj štetno stabla, ali nevjerojatno omiljena !!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea