Često postavljana pitanja o bojama

AzaleasAzaleas

pitanje:

Imam cvijet na balkonu, gdje je temperatura oko 8-12 ° C Ja dovoljno? Ili prilagoditi? Na kojoj temperaturi prikaza mora biti uklonjen s balkona cvijeta?

odgovor: Minimalno na 5-6 ° C. azalea Pa sad, ne ostavljaj za noć na balkonu. Naravno, da sprej na balkonu i općenito na temperaturi od oko 8 gr. To nije potrebno, jer je isparavanje vlage je vrlo niska u takvim uvjetima. Zalijevanje samo kada je gornji sloj počinje sušiti, imajte na umu da ako noću ćete je dovesti u kuću, gdje je puno toplije, tlo će se osušiti brže. I sada, kao što Azalea na balkonu čuvajte viška vlage ...

gardenijagardenija

pitanje: Od tada sam predstavio gardenija (prije dvije godine), ona nikada nije procvjetao. Nekoliko puta je dobio pupoljci, te ih bacili.

Guest_Sonata: Gardenia voli svjetlo, ali ne sviđa zharu- pupoljci se formiraju na temperaturama ispod 18-16 degree- sam koristio sipati vodu u tavu (bez obzira na navodnjavanju), pomaže biljka-ne ispuniti jedan ili dva puta mjesečno zalijevanje Gardenia zakiseljena voda (istisnite malo sok od limuna u vodi za navodnjavanje) gardenija voli kisela tla.

HippeastrumHippeastrum

Faza cvjetanja počinje na početku cvijet strelice gore venuća pupova. procvat razdoblje u prosjeku tri tjedna. Dva tjedna cvijet raste sa strelicama, 1-2 dana pupoljci cvatu (cvijet može biti sve odjednom, može se izmjenjuju), a oko tjedan dana cvijeće čuvaju se u raspad. Trajanje cvatnje razdoblje ovisi o temperaturnim uvjetima (viša temperatura, brže raste stabljika, pupoljci će procvjetati, pupoljak hoćeš brže), o broju stabala (kada je žarulja cvijeće nekoliko Peduncles, procvat razdoblje može trajati i do 1,5 mjeseci) iz prvobitnog značajke (dvostruki sorte proliti svoje 1-2 dana ranije nego ne Terry) ...

SchlumbergerDekabrist (Schlumberger)

pitanje: Kako iskorijeniti stabljike Decembrists?

Anjang: Uzmi, otkinuti grančicu (ne manje od 3 segmenta) i staviti u čašu vode, pričekajte da se korijeni start up, a zatim su kao i sve biljke, treba biti posađeno.

Helen: U redu, ali moram uzeti korijen čak i sa dva segmenta mogu biti u vodi, ali možete u zemlju.

dieffenbachiadieffenbachia

Ako Diffa počinje cvjetati i cvijeta željeli vidjeti, samo je potrebno poboljšanu prehranu. Imam grm cvatnje. Sve ugnjetavanje rezultiralo jednom listu manji nego samo uobičajene veličine. Jednostavno mora i tjedno gnojenje mineralnim i organskim gnojivima u razdoblju cvatnje, a nakon toga najmanje mjesec dana. Zatim prijeđite na redovnoj gnojenje način može biti ...

Video: Ljepota cvijeća!

DracaenaDracaena

Ako Dracaena trulež, i to izgleda tako - s biljke obilno pada lišće, deblo na dnu lišća postane mekana na dodir, mladi listovi su truli, ne mogu rasti, vrhovi starijih listova vrlo brzo požute, vaš biljka može spasiti samo aktivni period deystviyami.V rast mjesec (. vidi lunarni kalendar) s oštrim nožem ili oštricom biljke su odrezani vrh (5 - 10 cm, ali u prtljažnike rezanja treba ostati lišće, a što više to bolje), rana posuto prahu ugljen (kupio u ljekarni), lagano suši. Odrežite gornji dio (rezanje) se mogu usaditi u vodu ili u pijesku ...

KalanchoeKalanchoe

pitanje: I zašto neki kalonhoe dobro živjeti nakon cvatnje, dok su drugi jednostavno odbaciti?

odgovor: Sam za sebe, također, bio je zaključak. A s crvenim cvjetovima može biti i hibrid i konvencionalne Kalanchoe Blossfeldiana. Tradicionalna - jednogodišnja to ne zna tko stoji to najstrašnije uvjete u lošoj zemlju bez zalijevanje. No, crvene, ali hibridi, kao i sve ostale boje (bijele, žute, ružičaste, narančaste) - zastoj umire nakon cvjetanja su mrtvi ... imam bijeli i žuti i crveni dalje pereukorenila, ali on je već više od godinu dana lijepljenje poludohly prašnika. Sumnja hibridnosti je uzrokovana od strane onih koji su previše rastu divlje u obliku vrlo mali grm. To je za Redsa. I sve ostale boje - je jedinstveni hibridi.

CrotonCroton

pitanje: Reci mi, želim kupiti Croton što poteškoće mogu nastati?

Video: GIROSKUTERY veliko. Slanje giroskuterov nove boje OptForBusiness

Leela: Ja i moj Croton borili da prežive 5 mjeseci! On ima pojaviti prvi suha mjesta, a zatim list padne. On je gotovo potpuno ćelav. Ja to svaki tjedan posuta Appin (osim dnevnih raspršivanje) učiniti. Živio je u paketu 2 mjeseca. Sada stoji na paleti s mokrom ekspandirane gline, rastao novi krunu, a od pupoljaka na deblu pustiti lišće, pa čak i grančica.

ružeruže

Ruže su voljeli svi, a buket i na prozorske klupice, ali koliko često se suočavaju s problemima, oni koji su uzeli svoj uzgoj i uzgoj. Postoje mnoga pitanja, ali postoje tri odgovora na to interesu svih:

1. Kako se boriti krpelja na ružama;
  2. Kako ćete prezimiti ruže;
  3. Što ćete učiniti sa samo kupio ružu.
CrassulaCrassula (Krasulla)

pitanje: Kako iskorijeniti Jade?

Lusi: Reznice u vodi se ne isplati navijali - jednom u zemelku. Zemljište za kaktuse i sukulenti dodati 2: 1 pijeska. Ja bi pokušao na ovaj način za slijetanje. Uzmi lonac tipa posude, na dnu odvodnje, zemljište namaz tlo kuhana i suho bez bilo rezanja, staviti grančicu na terenu da je suha posipati zemelku i zelonenky rep, ostaviti. Mislim da bi trebao biti, barem par bubrega probuditi i koru. Ako zemlja je preuzet iz novog, t. E. zapečaćena paket, zalijevanje nakon sadnje, ne treba par dana ne vodi, i posuti malo na zemlju za samo 1 cm bila mokra. A ako je zemlja otvoriti paket, nakon slijetanja može se sipa, ali doslovno žličicu.

ficusficus

Ficus velika raznolikost u prirodi, oni mogu rasti u različitim klimatskim uvjetima, postoje i mliječnih i listopadna (tzv). Na primjer, guma biljke, Ali i Vianden su listopadne, koji se smatra normalnim za djelomični gubitak lišća zimi. Možda, u tim uvjetima, gdje su rastu u prirodi, oni su potpuno proliti svoje lišće. Ali soba je stanje još uvijek razlikuje od prirodne, ali i činjenica da je zimska temperatura u stanu veći. Stoga, slijedeći zov prirode, a ako se proliti svoje lišće, a ne u potpunosti, ali dijelom i ...

HoyaHoya

pitanje: Na lišću izvana Hoya pojavio svijetle mrlje nepoznatog porijekla. Na spaljen i ne čini da se osuši previše. Što bi to moglo biti? Ona se osjeća kao normalno ...

Ira: To je sasvim normalno. U Hoya je uvijek malo svjetlo zelene mrlje na lišću - za to to se zove voštana bršljan. Mladi Hoya ih tamo, i oni dolaze sa odrastanja.

jukajuka

pitanje: Reci mi kako rastu Yucca, savjetuju na različitim mjestima su različiti, ja sam zbunjen ... i ona je rodila rasti, ili samo ostavlja?

Natali: Yucca voli sunce, osobno sam je na južnoj prozorskoj dasci, koji nije zaklonjen drvećem. U zimi, svjetlo je uvijek kratka i jug prozor - samo pravo. No, u ljeto ponekad vam svibanj morati napraviti hladovinu tijekom najtoplijeg sati - podne sunce. Juka nije središte prostorije do mjesta sve to vrijedi, ako je velika i raste u kadi ili veliki lonac na podu, onda ga treba staviti na prozor ...

fitohormonafitohormona

U novije vrijeme postoji toliko mnogo lijekova naziva imunomodulatori ili fitohormona. To neiskusan uzgajivač imao dojam da ti lijekovi spasiti sve bolesti, štetnika i druge nevolje.

Doista, vrlo često na sve moguće probleme u uzgoju sobno bilje se savjetuje da liječenje s lijekovima kao što su Appin, te u novije vrijeme i cirkona.
Koja vrsta droge, da li su na snazi, što je razlika i što je potrebno ...

gljiva komarcegljiva komarce

Odrasli - to je crne muhe s malom tijelu pruži dugo oko 3-4 mm, koji polažu bjelkaste, prozračan jaja u korijenje biljaka. Mladi, tek pojavili komarce može biti oko 1,5-2 mm u svijetlo sivoj boji. Sami komarce, ako tvornici, obično lete u velikom broju, ali ne donose štetu, osim prolazi svoju bolest i ličinke drugih štetnika. No, larve gljivica komaraca - bjelkaste crvi su oko 3-5 mm sa crnim glavi - jesti korijenski sustav biljke, iz koje blijedi, zaostaje u rastu, a ne cvijeće, nerijetko dosežu i do potpunog gubitka ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Briga za azalea cvijet u stanuBriga za azalea cvijet u stanu
Cvijeće na balkonuCvijeće na balkonu
Kako uštedjeti AzaleaKako uštedjeti Azalea
Hirovita gardenijaHirovita gardenija
Njega AnthuriumNjega Anthurium
Stvarno treba vaš savjetStvarno treba vaš savjet
Jagode na balkonuJagode na balkonu
Petunias na balkonu - najbolji ukrasPetunias na balkonu - najbolji ukras
Krastavac na balkonuKrastavac na balkonu
Zašto ne cvatu decembrist?Zašto ne cvatu decembrist?
» » » Često postavljana pitanja o bojama

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea