Početna vrt. Sadnja rajčice i krastavaca na balkonu

Video: povrtnjak na balkonu sadnog krastavaca i rajčice

Uzgoj rajčice i krastavaca na balkonu - to je jednostavan, ali ima neke osobitosti. Ove povrće su vrlo svjetlo zahtijevaju i termofilne i oni zahtijevaju puno zemlje, pa smo posaditi rajčice i krastavaca na balkonu malu samo veličine.

Spremnici odabir za krastavac široka i duboka za rajčice. Temperatura za uzgoj rajčice oko 28 tijekom dana, a oko 15 noću. Za razliku od krastavaca, rajčica se ne boji propuha, tako često provjetravati balkon (ako je ostakljena). Zali dva puta tjedno obilato. Hranjenje jednom u 10 dana. Rajčica ne treba umjetno oprašivanje, ali krastavci se mogu kupiti samo-oprašuju sorte ili biti spremni da se oprašuju.

Video: vrt do korijena .Balkon.Dacha..i još"asfalt".Top kornyami.Plantatsiya

Kada biljka rajčice i krastavaca na balkonu, morate znati da je to, prije svega, koja se uzgaja za dekorativnu, veliki usjev treba očekivati.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj rajčice u kući: na vrt na balkonu ili prozoruUzgoj rajčice u kući: na vrt na balkonu ili prozoru
Kako sam rastao u stakleniku rajčice i krastavacaKako sam rastao u stakleniku rajčice i krastavaca
Rajčica naopakoRajčica naopako
Koliko saditi krastavceKoliko saditi krastavce
Rešetka za rajčiceRešetka za rajčice
Kako rasti rajčice na balkonuKako rasti rajčice na balkonu
Moja ljetna terasa: kako rastu rajčica na balkonu?Moja ljetna terasa: kako rastu rajčica na balkonu?
Uzgoj presadnica rajčice na balkonuUzgoj presadnica rajčice na balkonu
Rajčica-povrće glavni kućicaRajčica-povrće glavni kućica
Povrtnjak na balkonuPovrtnjak na balkonu
» » » Početna vrt. Sadnja rajčice i krastavaca na balkonu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea