Zašto ne cvatu decembrist?
Video: Ne dirajte cvijeće Decembrists, oni se ne sviđa

Dekabrist mi je odrasla osoba cvijet. Bivši vlasnik jednostavno dobio osloboditi od njega, jer je biljka već dugi niz godina ne cvatu.
Zbog nedostatka iskustva, odmah sam presadili njegov novi ljubimac u teškom masnom zemljom. Cvjetni bolestan, a onda je otišao u aktivnom rastu, ali ne i procvjetao. Onda sam ga stavio u blizini baterije. Decembrists se nije svidjelo na sve.
Na savjet susjeda zalijevanje svoje infuzijama, ljuske jaja, pa čak i akvarijske vode. No, pupoljci još nije pojavio. Odluči da imam „krivo i ne-cvatnje” decembrist, Ostavio sam ga na miru, a on je dvije godine ... i sasvim neočekivano procvjetala!
U rujnu, bio sam na godišnjem odmoru, a cvijet stoji na otvorenom balkonu. Noć temperatura padne na 3-5 stupnjeva, i, naravno, on je zaboravio na vodu. Budući da je biljka dobila potrebnu odmora.
Dekabrist voli zemlja nije teško imati dobar zbijeno vode. To vrijedi tijekom cijele zime na hladnom mjestu na prozorskoj dasci, a ljeti - na balkonu, ali ne u izravnom suncu. Sam organizirati svoj decembrist svake godine mirovanja, a on je proveo nekoliko mjeseci redovito mi se svidi obilnu cvatnju.
Cvjetni soba Schlumberger
Decembrist
Houseplant decembrist - jedan od rijetkih cvatnje zimi
Cvjetni decembrist (Schlumberger: skrb kod kuće
Dekabrist!? Octobrist!? Možda kruglogodist!?
Dekabrist odlučila cvatu!
Dekabrist (Schlumberger, Zigokaktus)
Moj ne cvatu decembrist
Schlumbergera ili Decembrists
Schlumberger (decembrist razveseliti zima
Briga decembrist
Dekabrist-Schlumberger: održavanje i njega
Reprodukcija decembrist (Zigokaktus)
Dekabrist koji nisu cvjetale
Dekabrist ili Schlumberger: zalijevanje za vrijeme cvatnje i njegu, fotografije u boji
Moj decembrist će cvjetati opet!
Moj Decembrists da „hoda”
Naš divan decembrist!
Vrlo lijep decembrist
Predstavljam vam kolege Decembrists!
Moje Decembrists