Cvijeće u snu - vidi što je što
Video: Dima Bilan - Catch moje boje snove
sadržaj

Za veći dio to je istina snova, gdje se daju cvijeće nisu pravo u boji, kao što su zelene ruže. Objasnite to je jednostavan: ili ste ljubomorni na nekoga, ili jednostavno volio upoznati jednog od svojih prijatelja je čovjek. To se događa iz jednostavnog razloga - kao u životu, a osoba spava u mogućnosti obavljati bilo kakve radnje. To jednako vrijedi i za memoriju. Sjećate li se što je boja najčešće ruže? Zapravo, to je na ovom, i nema pravo u boji.
Trijezan, ti ne ispravne stvari, svjesno u snu vaš podsvjesni savjet za vas to nije u redu boja. Često se odnosi na one slučajeve kada netko daje cvijeće i obrnuto. Određene sjećanja mogu biti povezane s iskustvima iz prošlosti: smrt voljene osobe, prvi dan ili poljupca, ili prvog seksualnog iskustva.
ovdje tumačenje niza pojavljuju u snovima cvijeća:
- Daisy - neodlučnost chuvstvah- onaj koji daje, je predmet interesa.
- Lila - otrov, smrt bolest.
- orhideja - seksualnost, senzualnost.
- narcis - samoljublje, samo-refleksije Ya
- ruža - crvena - ljubav, žuta - prijateljstvo, bijela - čistoća, crna - smrt.
- Lily - ažuriranje, proljeće svježinu, oživljavanje.
Prema san tumačenje Tsvetkov, vidjeti boje znače: Bijela - da svadbe- više cvijeća - cvijeće za sve pechali- - radost.
Wang je u svojoj knjizi iz snova odaje vrijednost boje:
Dignute u snu ruku doniranih cvijeća, biti spremni za zdravo srce i duhovnih iskustava zbog izdaje voljene osobe ili voljenu osobu.
San u kojem netko gazi cvijeće u svom vrtu simbolizira spletke neprijatelja, koji će se pobrinuti da ne bi dobili potrebne informacije.
Video: Da vidimo s Biblijom, 1. dio
Ako san vidite svoju kuću napuni saksiji cvijeća, znate što to znači skrivene osjećaje.
U snu si vidio vrt pun mirisnih i lijepih cvjetova. Ovaj san znači da u stvarnosti ćete imati romantičnu susret.
Izblijedjele cvjetovi simboliziraju odvajanja i zdravstvene probleme.
San u kojem ste sadnju cvijeća u vrtu, tako da je u životu napraviti mudar i plemenit čin.
Video: Master Class na tkanje Dreamcatcher po KafeBizhu
San u kojem možete vidjeti navijače, ti si obasuo cvijeće, to znači - produljena mir osamljenosti. Najvjerojatnije, vaš zahtjev neće biti realiziran.
U snu, ti si od poljskog cvijeća vijenac se plete - san sugerira da vrlo brzo ćete pronaći svoju ljubav i stvoriti obitelj.
San u kojem ste dobili dar zatvoreni lonac simbolizira vijesti o mrtvoj osobi.
Opet kreće? Cvijeće skupiti idemo
Također moj ruže
Ljutić
Cvijeće, cvijeće svuda cvijeće vrt
Ruže u mom vrtu
Moje ruže
Briga za ruže
Žičnjaka na ruže
Daisy pompons opis i Care
Uzgoj ruža
Cvijeće s neobičnim bojanje postaviti pitanja
Bijele ruže na slici kao cjelini nevinosti, dobrote i svjetla