Izvan sezone, ili kako postati sakupljač

Priča oduševljenih ljudi
... Uobičajeni ritam „života”. Dom, posao, posao, dom. Sve vrijeme negdje nemaju vremena, non-stop potrebu učiniti nešto, jer onda je prekasno ... Vrijeme je komprimirana, poput kartona pod pritiskom. Čini se da je ovdje cijeli tjedan unaprijed - i ovdje je petak, petak ... i opet ...
No, petak ... petak, a ne ponedjeljak! Većina back-razbijanje dan u tjednu - to je petak! U jutarnjim satima - na posao, na večeru učiniti nešto što će vas osloboditi do 15.00 sati od njega ... jer u 16.00 sati, morate imati ići, onda to ne bi stajati u zastoj u prometu 2:00 i 2 više doći vrt.
I tako to ide dio „života”, pozvao je tijekom ljeta.
No, vrijeme je nemilosrdan, a tu dolazi jesen - izvan sezone, kada postaje miran u petak popodne u očekivanju mirnog vikenda, kada možete otlezhatsya na kauču.
Tada dolazi ponedjeljak, isti „teško” - kao i sve ... I onda sve to izmjerena brzina se počinje polako dosadno!
Imao sam poznanika, istu Sobashnikov poput mene u prošlosti. Vygulivaya naše zvijeri on mi je često pričao o svojim kaktusi, i što su njihovi cvjetovi, i kako on brine za njih, kao i zime, kako se to radi „pcholkoy” ih oprašuju. A koliko sam ga molila nije dobro, barem neki, većina neželjenih kaktusik - ništa radio. Zatim prijatelj je dobio stan (da, u tim drevnim vremenima, oni jednostavno dijelili ...) i ja sam ostala sama s roditeljem echinopsis, odvratni podokonnoj zimzelene božićno drvce, koje nije uzbuđen uopće.
No, „zrno hobije”, čini se da su posađeni već duže vrijeme ležeći, i čekao svoje vrijeme. I još došao mrtva sezona... Moja supruga i ja prošao pored nekog štanda sa sjemenkama odlučio vidjeti nešto za vrt i ... i oči odmarao u krasivenky torbu sa slikom težina kaktus sa svijetlo zelene kože, ogromne žute bodlje. Odluka je bila jasna - uzeti !!! A onda su se potraga za književnost online onda samo bojažljivo ušla u našim svakodnevnim životima. Nedostatak informacija odjednom na licu mjesta, ali ne umanjuje želju za rast svoje ruke kaktus. Opetovano je vidio u trgovinama cvijeća kaktusi jako privlači oči, ali nešto ih je zaustavio stjecanja nešto podsvijesti.
Tijekom svog dugog života dacha saditi i sijati imao sam puno, ali glavna stvar - da se prikupio nastali žetvu! A on je rekao da je to moguće, da, možete učiniti sve sa svoje ruke ... To je bio prvi u životu sjetve kaktusa, odnosno ono što je stavio u istu vreću. A bila je tu „nešto”, a to „nešto” može izabrati 5 komada cijelih sjemenki. Sjemenke su bili smješteni u prozirnom spremniku iz neke hrane ... A što se tlo sjeme je zajedničko tlo za kaktus, koji se prodaje u trgovinama. O svakom odvodnje, prah, rasvjeta, grijanje je čak bio. A mi jednostavno ne nyankalis ovu sjetvu ... No, tri tjedna čeka da bez uspjeha, a naš početni entuzijazam u potpunosti nestao.
A što nam je bila iznenađenje kada je, gotovo mjesec dana nakon sjetve pojavio prvenac! Tjedan dana kasnije - još.
Budući da je ovo sve počelo.
uzeti su Sljedeći naporan napore kako bi pronašli sjeme, da, ista tsvetastenkih torbe. No, vrlo brzo je došao do spoznaje.
Od tog interesa pomnožen 2, rezultat bi mogao biti podignuti drugi stupanj! Mi smo sretni da smo kaktus sa svojom ženom „pokrivena” oboje. Nakon posjete izložbu, shvatili smo da je naš! A strast čvrsto preselio u kategoriji hobi.
Sjemenke su već kupili iz „pouzdanih izvora”. Ona počinje da se formira predodžbu o tome što tražimo i što želimo postići. Mi smo počeli sijati i počeli graditi ... graditi teplichke, onda winterer prvi, zatim drugi winterer veličine balkon. Ali kaktusi postaje sve više i više. Strast za stare kolibe čvrsto srasli s oduševljenjem kaktusa. Sada naši kaktusi isti putnici poput sebe.
A mrtva sezona više ne postoji!
Budući da je proljeće i ljeto smo posijali i Sagem u zemlji, a na jesen i zimu - kod kuće, ali kaktusi!!! I puno nas kaktusi? Ne znam! U našem katalogu sijanje - serijski brojevi podudaraju 1000. Koliko ih zapravo - ne čak i pokušati brojati ... Ali postali smo izbirljiva - morate imati sa poljskim brojeva ili strogo definiranim podvrste, ili nešto još nekoliko koji su, u cjelini, oni su postali kao kolektori...
I dosadno i tužno, ali postoji netko u ruku primjenjivati i radna snaga
Malo radosti proljeća
Opet vikend
Cvijeće, cvijeće - cvijeće oko! Mali nastavak
Tako sam sretna!
I zdravo opet:
Spremi se ne može baciti - gdje staviti zarez ???
Prvenac!
Cottagers napomenuti lunarni sadnje kalendar za tjedan dana
Solunar ljestvice u prosincu 2016. za vrtlar
Mjesečev kalendar za lipanj 2016. za vrtlare
Uskrs bunara
Planina luk ili priča kraj s nepoznat
Calamondin, Guzman i rhipsalidopsis
Bila je večer, nije bilo ničega
Sjećam najtopliji kolovoz
Pozivi na zaštitu okoliša čuti u džamijama Čečeniji
Nizozemski Festival cvijeća
Svjetska banka će dati Brazilu kredit za spas prašuma