Prikupljamo trava sjeme i napraviti ekskluzivne poklone
Video: Kako napraviti konoplje razrez mjehur hash P1 kod kuće
sadržaj

Video: Izrada čokoladu s kanabisa THC BAYNETNA VIJESTI
Sada je sjajna prilika za sakupljanje sjemena trava. Nakon završetka cvatnje, kada je trava okrenuti smeđe i suha, stavi ih na papirnatu vrećicu za prikupljanje sjemena. Zatim rezati suhe biljke ispod paket i pokupiti sve sjemenke koje nisu bile uključene u to.
Nakon što su uhvaćeni na taj način sve sjemenke, vrlo je lako ručno ciklus kroz njih u paketu, uklonite osušene cvjetne glavice. Po završetku, možete očistiti sve sjemenke iz vagu, ako želite.
Moj omiljeni način skladištenja - je očuvanje sjemena u suhom mlijeku. Možete uliti sjeme u malu domaće paketa. Zatim stavite pakete u staklenku napuni najmanje ¼- od mlijeka u prahu. Zbog sjemenke prah ostane potpuno suha tijekom zime.
Omotnice sa sjemenkama kao dar iz svog vrta
Oni koji su sudjelovali u prikupljanju i očuvanju sjemenja već imate ideju za veliki dar za goste u vrtu. Ako spremite sjeme od omiljenih biljaka, znate da ćete uvijek imati više sjemena nego što ste svibanj potreba. Možete prikupiti nekoliko desetaka sjeme od samo jedne rajčice.
I siguran sam da tvoj Cleomenes (cleome) propagira autoseminacija u dovoljnom količinom, čak i ako ste prikupili torbu punu sjeme mahuna.
Napraviti veliki dar na drugu lyubitelyu- vrtlar, posebno onima koji su uvijek zavidni pogledi na svoj vrt, kao dekorativni dizajn torbu sa sjemenkama.
Što vam je potrebno
• Prikupljeni sjemena
• Mala omotnica napravio ili dućan kupili
• Slike vaših biljaka (po izboru)
• preporuke za uzgoj (po izboru)
• Ljepilo
Kako napraviti torbu od sjemenki
1. Prikupljanje sjemena iz omiljenih biljaka unakrsno oprašuju.
2. Kupiti ili napraviti mali omotnice.
3. Ispis fotografija s vrtne biljke.
4. Ljepilo fotografiju na omotu.
5. pisati ili jednostavno sadnju i njegu upute.
6. Pričvrstite upute na poleđini omotnice ili ih zatvoriti iznutra.
7. Zatvorite omotnicu, tako da sjeme ne razbacane.
Savjeti za darivanje
• Uključiti paket sjemena u čestitci.
• Stavite torbe u prekrasnom cvjetnom loncu.
• Stavite vrećice sjemena povrća u zdjelu ili pan drvenom žlicom i nekoliko recepata iz vaše kuhinje.
• Uzeti prijenosno novichka- vrtlar, i staviti svaku vrećicu sjemena u plastičnu datoteke s fotografijama i upute - možda čak i preporukama u dizajnu i receptima.
Mislim da ti mašta ne kaže da mogućnosti kada paketiće sjeme već će se u gotovom obliku u ispred vas.
Pelargonium, množenje sjeme
Pripremite papar sjemena za sjetvu
Kako prikupiti i zadržati sjeme cvijeća?
Sjemenke korijandera: njihova ljekovitost
Kako prikupiti sjeme od krastavca
Sjemenke Razmnožavanje chubushnika
Prikupljanje i skladištenje sjemena
Brinemo sjemenki
Sjemenke astra
Sjetva Zvjezdasti kaktusi
Rastu iz sjemena Impatiens
5, Prikupljanje i skladištenje Uredbe sjemena
Sjeme Polygonum Baljuvon koga? ograničen broj
Zbirka povrće sjemena
Kako zadržati klijanje sjemena?
Stratifikacija sjemena
Ljiljane u pahuljicama kao ja
Sadnja sadnica petunija
Kako prikupiti sjeme
Zbirka sjeme
Kako provjeriti stari klijavost sjemena?