Sjeme Polygonum Baljuvon koga? ograničen broj
Govoreći o nedavno ovdje, u našem klubu, dostojanstvo planinar, oni dotaknu njegovu potomstvu.
I, iskreno, oni nikada nisu obratiti pozornost. Bilo je potrebno ispraviti pogrešku. U studiji grmlje planinar, pronađene su sjemenke, ali, iz nekog razloga, u vrlo malim količinama! Uz velike poteškoće, oko 40 minuta sam uspio naći 20 komada dobrih sjemena. Mnogi od kutije su bile prazne, nevyzrevshie. Vjerujem da na krovu šupe bolls mnogo više, jer je planinar bio obasjan suncem tijekom cijelog dana. Uspon na krovu nije, tu je stari škriljevca mogao slomiti pod moje težine. Prikupljeni sjemenke odlučio podijeliti sa svojim prijateljima, sebe, ako je potrebno, ja ću posaditi reznice koliko je potrebno. Sadnica sa MCS je teško poslati, nije jasno u kakvom je biljka će doći do odredišta, a ništa se neće dogoditi sa sjemenkama) Međutim, neki korisnici interneta snažno tvrde da sjeme knotweed ne uzgajati, ali ja ne vjerujem u to. Ako postoji sjeme - to znači množi. Tko želi pokušati rasti iz sjemena planinar - pisanje, slanje e-pošte!
Moje nove sjemenke
Balsam sjemena kod kuće
Planinar
Highlander Baljuvon
Highlander polyanthous - istočni gost u vašem vrtu
Ukrasni grah
Kupus: sadnja i održavanje na otvorenom polju
Uzgoj sadnica: Pokus 1 tjedan
Sjetva sjemena za sadnice
Highlander papar
Planinar
Kako posaditi lipe