Zašto su moji krastavci gorko?

Video: Zašto krastavaca gorka?

Zašto su moji krastavci gorko?

Video: Zašto krastavaca gorka dupe

Ova prastara zagonetka za mnoge povrća. Nakon čekanja za sezonu voća iz njihova rada, oni su razočaravajući vam gorke, kiselina, tvrdoća, ili druge ispravi kvalitete. U slučajevima gdje je gorak krastavaca, krivac je obično stres. Duga razdoblja toplog vremena je obično najčešći uzrok. Vi ne možete učiniti mnogo o tome, ali bi se osiguralo svoje krastavaca obilno zalijevanje, a to će vam pomoći da se izbjegne gorčinu.

Drugi faktor je pojava gorčina siromašne zemlje. Krastavci trebaju dobar hranjenja i tlo bogato organskom tvari, za dugo vremena će osigurati odsutnost stresa i prisutnost dobrog ukusa u svojim krastavcima. Ako se tlo nije idealno, oploditi svoj krastavac svakih 4-6 tjedana.

Konačno, u potrazi za sorte koje su bolje prilagođen za uzgoj u vašem području, kao i one koje nemaju takve osobine kao gorčine u njegovu službe.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj krastavaca kućiUzgoj krastavaca kući
Vrijeme krastavac sadnjuVrijeme krastavac sadnju
Štipa krastavacaŠtipa krastavaca
Krastavci - uzgoj pogreškeKrastavci - uzgoj pogreške
Uzgoj krastavaca u staklenicima i na otvorenom poljuUzgoj krastavaca u staklenicima i na otvorenom polju
Tlo za krastavcima potrebno za gnojivaTlo za krastavcima potrebno za gnojiva
Kako rastu krastavciKako rastu krastavci
Kako patiti krastavci, savjete i uputeKako patiti krastavci, savjete i upute
Presađivanje krastavaca na otvorenom terenuPresađivanje krastavaca na otvorenom terenu
Zašto gorchat krastavci?Zašto gorchat krastavci?
» » » Zašto su moji krastavci gorko?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea