Zeleno srce, Hoya Kerry
Video: Kerry Hoya
sadržaj
U naslovu članka nije uzalud postoji izraz kao što je „zeleno srce” u odnosu na Kerry Hoye. Ova biljka ima listove u obliku srca, a za proslavu Valentinova u trgovinama često prodaju pojedinac ostavlja Hoya sadi u dan loncima. Ispada da kao poklon za vašu voljenu osobu koju kupujete je živi zeleno srce.
sadržaj:
Video: Bio sam zagrizao (bio sam ugrizao) - Bite Crotulus viridis Geller
- Značajke Hoya Kerry
- Briga Hoya nositi doma
- Značajke zalijevanje, cvatnje i uvjete osvjetljenja
- Preljev, izbor tla i sadnje
- reprodukcija
Značajke Hoya Kerry
Mnogi ljudi misle da je ovaj komad papira tako da će biti show off u lonac. Ali, u stvari, ako on ne umre, ona će dati korijena i mladice pojavljuju na stabljici, koji će rasti novo lišće. Hoya postupno postati nositi lianopodobnoe biljka, koja nužno zahtijevaju pouzdanu podršku.
Snima u Hoya nose dosta debele i ne previše fleksibilan, velike listove, pa samo stajati u lonac biljka ne može.
Uobičajena nose zeleno lišće, ali ima šarolik verzija iste, gdje je lišće imaju šarolik boje, koji izgleda još učinkovitije u kombinaciji s oblikom lista u obliku srca.
Izvorno je ova vrsta
Briga Hoya nositi doma
Ova ljepotica s poetskim imenom nije tako čest među vrtlarima. Vrlo često kupili „zelenu valentinovo” propadne, ali samo u običnoj cvjećarnici kupiti zrela biljka ove sorte nije tako jednostavno. Obično se tržište može zadovoljiti mnogo jednostavnije slučajeve.
Ali pažnja je posebno Kerry se ne razlikuje od ogromne raznih drugih
Značajke zalijevanje, cvatnje i uvjete osvjetljenja
Mnogi Hoya imaju prilično guste mesnate listove, kao što je Kerry. Takvi primjerci mogu biti
Preljev, izbor tla i sadnje
Nisam razmažena Hoya gnojenje gnojiva, ali, ipak, cvijet i razvijaju se vrlo dobro. Ako vaš biljka hilovato, ne cvatu, možete ga oploditi po zalijevanje tekuće gnojivo dodaje vodi. Pogodan gnojivo za cvjetanje biljke ili namijenjen succulents i kaktuse. Hoya nije potrebno hraniti često - samo 1 mjesečno od proljeća do jeseni.
Zemlja smjesa je pogodan za Hoya Kerry
reprodukcija
Kao i većina biljaka ove grupe, Hoya nošenje može se razmnožavati međuprostora. Osim toga, umnožava i uspostavljanje još jedan list, ali ne uvijek uspješno. Hoya na stabljike može lako vidjeti male zračne korijene, jer je rez međuprostori vrlo lako mogli zaživjeti.
Nažalost, u našim redovnim trgovinama nije lako naći ni „zeleni Valentine”. Jer, ako želite imati na Hoya Kerry, moraju patiti sa svojim zadatkom. No, na internetu ima puno ljubitelja forume kućnih biljaka koje su rado s vama podijeliti letak ili intersticijski ili već ukorijenjene reznice.
Hoya cvijeće
Hoya
Hoya bella, vosak čudo
Je li to čudo ili mutacija?
Hoya mesnati
Šarmantna Hoya Artur Karnoza
Cvijeće i plakati (Hoya
Evo ljepote!
Sve što je odrastao preko ljeta - 2 (moj Hoya
Hoya na cvijetu
Hoya - penjač s baršunastim cvjetovima
Hoya - cvatnje vinove loze