Hoya cvijet raste kuću

Video: rasti ORBIZ BIG BALLS i cvijeće

Hoya

Kao plastični cvijet Hoya je nekoliko vrsta. Postoji nekoliko varijanti domaćeg uzgoja. To je - tropska biljka. To je - pravi vino. Australija, Azija, Polinezija - to je gdje možete pronaći ovaj cvijet u prirodi.

Kako raste cvijet Hoya

Stupanj zaštite Hoya ima prosječnu složenost. Preporučljivo je da se biljka ne preuređeni. Hoya mesnati, mnogi uzgajaju vrlo jednostavno u usporedbi s novčanom kaznom. Voštana bršljan povremeno prstohvat preporuča prije cvatnje razdoblja - ovo će dati veće izdanaka. Pokušajte voštane bršljan grane pridaju bilo kakvu podršku podvezice. , Pomoć luk žice, popraviti ih pravo u posudu. Proizlazi Hoya biljke plesti oko luk nekoliko puta. Vrlo impresivno će izgledati dva luka postavljene pod pravim kutom.

• Rasvjeta Hoye potrebna vrijedna, da je - mjesto koje treba osvijetliti, ali izravne zrake su opasne za Hoya - kao rezultat ima opekline;
  • Hoya mesnati raste i na niskoj temperaturi - 10 stupnjeva. Savršeno Hoye zahtijeva nisku minimalnu temperaturu blizu 16 stupnjeva. Tijekom ljetna temperatura je zadržao nije veća od 24 stupnjeva. Kontraindiciran nagle temperaturne razlike;
  • Zalijevanje sljedeći. Tijekom ljeta - 1-2 puta 7 dana u tjednu. U zimskom razdoblju - do jednom svaka dva tjedna. Višak vode je vrlo zastrašujuće, kao i vlage.

To su preporuke. U ljeto trebate redovite prskanje. Rasporedi podršku mokrim ekspandirane gline. Također je potrebno paziti na izgled - potrebno je obrisati lišća. Ovaj cvijet Hoya zahtijeva njegu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
HoyaHoya
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
Cvijeće i plakati (HoyaCvijeće i plakati (Hoya
Uzgoj HoyaUzgoj Hoya
Hoya cvijećeHoya cvijeće
Reprodukcija HoyaReprodukcija Hoya
Promišljena moja HoyaPromišljena moja Hoya
Hoya bella, vosak čudoHoya bella, vosak čudo
Kako se brinuti o HoyaKako se brinuti o Hoya
Moj Hoya procvjetao! Značajke za njeguMoj Hoya procvjetao! Značajke za njegu
» » » Hoya cvijet raste kuću

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea