Uzgoj phalaenopsis orhideje

Uzgoj phalaenopsis orhidejeOba phalaenopsis koje vidite na slici, dao mi prijatelji. Onaj koji živi u mojim dugo (2 godine), cvijeće po treći put, a ove godine cvatu trajao više od 4 mjeseca. Drugo fapenopsis procvjetao po prvi put. Nema problema s uzgojem orhideja još nisam naišao. Stavio sam ih na prozor sa sjeverne prozor. Najbolje od svega, oni osjećaju na + 15-20 ° C., Tako da u toplo doba godine pokušava držati prozor otvoren.

Važno je stvoriti zemlju za orhideje, kuhati ga vrlo teško, jer je kupio gotov u trgovini. Još jedan važan detalj - prozirna lončanica, tako da možete pratiti stanje korijena. Ja ga prilagoditi za plastičnu kantu.

Ja sam zalijevanje orhideja jednom tjedno zimi, ljeti - dva ili tri puta, ovisno o temperaturi zraka.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Phalaenopsis orhideje mini - na prozorPhalaenopsis orhideje mini - na prozor
Briga za orhidejeBriga za orhideje
Za informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsisZa informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsis
Phalaenopsis orhidejaPhalaenopsis orhideja
Kako raste phalaenopsisKako raste phalaenopsis
Transplantacija phalaenopsis orhidejaTransplantacija phalaenopsis orhideja
Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?
Phalaenopsis orhidejaPhalaenopsis orhideja
Upoznajte phalaenopsis orhidejaUpoznajte phalaenopsis orhideja
Orhideja phalaenopsis - leptir cvijet treba posebnu njeguOrhideja phalaenopsis - leptir cvijet treba posebnu njegu
» » » Uzgoj phalaenopsis orhideje

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea