Phalaenopsis orhideje mini - na prozor

Video: phalaenopsis orhideje Mini. Orhideja phalaenopsis mini crvene točke

phalaenopsis

Mnogi vrtlari rasti kod kuće ne samo da nam poznate biljke tipične za naše klimatske uvjete, ali i pokušati posaditi različite egzotične vrste flore. Orhideja phalaenopsis Mini - odličan način da ukrasite svoj dom vrt. To je - mala orhideja nekoliko varijanti. Njezina ljubav za mnoge dugog procesa cvatnje, a biljka može živjeti duže previše obične orhideje.

sadržaj:

Nekoliko riječi o phalaenopsis orhideje

mjesto rođenja

Neophodni uvjeti za uzgoj orhideje phalaenopsis mini

Mi popis uvjeta koji su neophodni za biljke živi i razvija:

1. U potrazi visoke temperature i vlažnost razinama debugiran. U idealnom slučaju, ako ste u mogućnosti organizirati sve, tako da je dan i noć razlika temperatura je bila oko 4 stupnja. Da biste to učinili u ljeto noću potrebno je otvoriti prozor da se smanji temperaturu. U zimi, potrebno je ograničiti protok toplog zraka iz akumulatora. Pazite da se noćna temperatura ne pada ispod 16 stupnjeva, u suprotnom

Kako zalijevati orhideju phalaenopsis mini?

Orhideja voli vlažan zrak, pa u toplom vremenu preporuča se prskanje 2-3 puta na dan. Imajte na umu da to ne bi trebao biti tok vode, a stada raspršene magle.

Nepoželjan prodor vode na cvijeće biljke. Postupak Prskanje je najbolje učiniti u jutro do mraka cvijet je presušio.

Za čišćenje lišća od prašine i neželjenih mikroorganizama, biljka može biti nekoliko puta mjesečno kupati u tuš.

što se tiče glazura, voda uvijek treba biti mekan, dobro prilagođen prokuhanu vodu. Zalijevanje treba biti učinjeno od zalijevanje može tankim potok po cijeloj površini tla do dok voda izlazi kroz drenažne otvore. Voda iz sump za odvod, a vi trebate odmah opet ponoviti postupak navodnjavanja.

Uz pravilnu njegu vaše biljke će izgledati super. Ako naiđete na uzorak sa sitnim cvjetovima - to nije mini phalaenopsis, nego jednostavno minijaturna hibrid.

Video: Dva nevjerojatan Orhideje: Orhideja Blue Orchid mini Sogo Vivien šarolik

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako umnožiti phalaenopsis orhidejuKako umnožiti phalaenopsis orhideju
Phalaenopsis - orhideja za početnikePhalaenopsis - orhideja za početnike
Za informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsisZa informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsis
Transplantacija phalaenopsis orhidejaTransplantacija phalaenopsis orhideja
Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?Foto phalaenopsis orhideja - cvijet ili leptira?
Orhideja donirao mužOrhideja donirao muž
Phalaenopsis orhidejaPhalaenopsis orhideja
Uzgoj phalaenopsis, tajneUzgoj phalaenopsis, tajne
Orhideje u mojoj kući ili kako živjeti moj dragi u središnjoj RusijiOrhideje u mojoj kući ili kako živjeti moj dragi u središnjoj Rusiji
Zavodljiva cvijet phalaenopsisZavodljiva cvijet phalaenopsis
» » » Phalaenopsis orhideje mini - na prozor

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea