Tricyrtis

Video: TREHKOSTOCHNIK (TRIOSTEUM) Sem. orlovi nokti

tricyrtisMoj san je da se biljka tricyrtis, ali ne znam da li će rasti, i što je najvažnije - u cvatu ovdje na otvorenom polju. Moram iskopati cvijet u zimi? Ako netko privlači orhideja, ali zastrašujući složenost njihove brige - njegovati tricyrtis.

Ovo nije orhideja, ali čudan, sofisticiranost i elegancija cvijet biljka može se usporediti samo s njom. Cvatnje dugo, ali počinje tek krajem ljeta i smrzavanja ne daju cvijet pojavljuje u punom sjaju. Zato je klima u srednje band tricyrtis - kadochnoe biljke.

Video: Tricyrtis hirta - Toadlily

Gomoljasto se sadi u ožujku-travnju u veliku posudu i klija na svjetlosti u prostoriji s temperaturom iznad nule. Tricyrtis ljetnu izložbu u vrtu u sjenovitom mjestu. Gledam da je tlo ne suši u kadi. U zimi, stavio sam biljku u posudu u podrumu i povremeno (jednom mjesečno) mokro tlo.

Dobro čuvaju i rizoma u labavo zatvorenoj plastičnoj vrećici. Prizemlje dio biljke prije odlaska za zimu nije obrezan. Ja to učiniti u zimi, kada tricyrtis suha, naravno. Podijelite rizoma u proljeće, prije sadnje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Popularno jesen cvijet vrt biljke i njihove osobinePopularno jesen cvijet vrt biljke i njihove osobine
FuksijaFuksija
Tricyrtis: skrb i uzgojTricyrtis: skrb i uzgoj
Orhideja sobaOrhideja soba
Dom za ljubitelje egzotičnih orhidejaDom za ljubitelje egzotičnih orhideja
Nepoznata orhideja 2Nepoznata orhideja 2
Orhideja Ljepota !!!Orhideja Ljepota !!!
Cvijet orhideja - kraljevski cvijetCvijet orhideja - kraljevski cvijet
Orhideja Drakula - najneobičniji orhidejeOrhideja Drakula - najneobičniji orhideje
Oncidium - orhideje u Vašem domuOncidium - orhideje u Vašem domu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea