Fuksija

fuksijaKupio sam prije nekoliko godina u proljeće male stabljike ukorijenjen i sadi u lonac promjera 15 cm. U ljeto izdaje svježi zrak, a fuksija cvjeta prvi mi je drago. Cvjetovi su samo lijep - prugaste, gornji crveni pahuljice, a bujna frotir suknja - ljubičasta. Svake godine, Bush dobiva snagu, a ove godine i sama je pokazala u punom sjaju - u isto vrijeme pupoljci formiraju najmanje 70. Cvjetni fuksija prilično skroman.

Ljeti možete napraviti u lonac ili sadi u cvijet krevet. Ona preferira djelomičnu sjenu svjetlosti. Ja ga oploditi s infuzijom bilja (kopriva, čičak, trava nakon košnje travnjaka).

U zimi, ja dovesti u kuću, stavio sam lonac fuksije bliže svjetlu na hladnom mjestu. Ona ostaje zimu, iako je gubi puno lišća. Početkom ožujka, možete uzeti reznice. Ja sam navijao reznice u vodi, a zatim se sadi u svjetlu mješavine tla (humus, vrtna zemlja, pijesak). Do početka lipnja, kada je vrijeme da se biljka biljka dolazi u tlo, sadnice su odrasli izgled.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fuksija i rasvjetaFuksija i rasvjeta
Fuksija: reprodukcijaFuksija: reprodukcija
Fuksija magellanskayaFuksija magellanskaya
Fuksija njeguFuksija njegu
Fuksija u ljetoFuksija u ljeto
Kako presaditi fuksije u kući?Kako presaditi fuksije u kući?
FuksijaFuksija
Fuksija - pošaljite na zimski sanFuksija - pošaljite na zimski san
FuksijaFuksija
Fuksija - razmnožavanje reznicamaFuksija - razmnožavanje reznicama

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea