Kako raste mandarinski pod bor

Peresushka dovodi do uvijanja lišća i osipanje, a višak vlage - u smrt biljke. U zimi, smanjiti zalijevanje na minimum, ali pazite da se zemlja Com nije suha.
sadržaj
Poželjno prskanje kruna, koja se može zamijeniti postaviti u blizini kapaciteta s vodom. Feed počevši od drugog mjeseca nakon navijali. Dok su biljke su mladi, to svjetlo hranjenja infuziju mullein (1:10), odrasli - koncentriranje (1: 8), a naizmjenično ih s mineralnim gnojivima.
Ljeto oploditi 2-3 puta mjesečno u zimi - 1 puta. Formiranje krošnje - jedna od važnih komponenti u zatvorenom uzgoju mandarina, kao i cvijeće (voće) se pojavljuju na snimanjima 4. i naknadne grananje naloga.
Prvi pupoljci na mojim biljkama počeo da se pojave u drugoj godini. Studenog ih ukloniti na stablima uzgojenim jači i razvijeniji. Tek u trećoj godini odlučio sam ostaviti nekoliko pupova pojavio se u siječnju u jednom od postrojenja.
Mjesec dana kasnije procvjetao male bijele latice mat cvijeća, objavio je prekrasan miris. Smatra se da oni ne zahtijevaju umjetnu oplodnju, ali sigurno ih oprašuju. Latice obasuo u 2-3 dana, a ostao je mali graška buduće plodove.
Video: DIY Kako objesiti mandarina na stablu / novogodišnji / Master Class 🐞 Afinka
Prva žetva je bila mala - samo jedan plod, a ostatak - u fazi uklonjeni jajnici, tako da biljka nije iscrpljena.
Plod je počela sazrijevati krajem listopada, a Nova godina, bili smo u mogućnosti da ga iskušaju. Bio je tanka koža, okus - vrlo mirisne s laganim gorčine. nema sjeme.
Video: Kako rastu stabla (prepreke) na rubu karte? | Sukob klanova
Moje stabala mandarina, za razliku od majke, dok je visina od samo 30 cm.
Mislim da je liker je bio cijepljen. Dakle, stvoriti veću krunu i dobiti dobru žetvu plodova potrebno je dati na lageru, što je pogodno za sadnica mandarina ili naranča.
Quadraspidiotus perniciosus borba s ručno očistiti nježno četkicom za zube povremeno to uranjanjem u sapunicom. Može li se liječiti ili aktellik karbofosom (po uputama).
Spider obol događa kada previše suhi zrak. Borba teže s njim, tako da je najbolje da se spriječi njegova pojava, ne zanemarujući karantenu za novostečene zelene kućne ljubimce. A ako i dalje krpelj posjetio tvornicu, primjenjuju insekticidi.
Video: Animacija s igračkama: Juha i njegovi prijatelji: Kako raste drvo: Video za djecu
Kao i svi citrusi, mandarina ne voli nacrte i oštru promjenu položaja i položaja. No ,, da kruna nije jednostrana, biljka okrenuti postupno, što je puni krug za 2-3 mjeseci.
Širi simbol prosperiteta - mandarine iz sjemena kod kuće
Kako raste mandarina
Vrste limuna. Što će rasti na prozor?
Cvijet Araucaria - suptilnosti skrbi
Pokušajte da raste limun kod kuće Meier
Uzgoj kosti mandarine doma
Mandarina stablo i njegova kruna
Uzgoj iz sjemena mandarine
Uzgoj agruma u kući
Uzgoj naranče kod kuće na prozorskoj dasci
Uzgoj kosti mandarine
Uzgoj mandarinski kod kuće
Koristi i štete od mandarina
Kada cijepiti soba mandarinski?
Kalanchoe - skroman u brizi cvijeta
Razmnožavanje citrusa
Razmnožavanje cijepljenjem limuna
Grožđe iz reznica
Im podigao sam sama
Limun na prozorskoj dasci
Mandarin Početna kostiju, mit ili stvarnost?