Kako raste mandarinski pod bor

Kako raste mandarinski pod borHladno snježne zime, možete se dogovoriti mini vrt na prozorskoj dasci i uživajte svoje lišće, i pokušati dobiti žetve za Novu godinu. Po mom mišljenju, najviše odgovara za to su citrusa - limuna, mandarine i naranče. Za već čvrsto uspostavljena odraslih jedinki tla varira nešto, uzimajući terenu, list tla, humus i pijesak (3: 1: 1: 1), možete dodati malo gline i nekoliko granula superfosfat. Transplant mandarina (ili bolje rečeno - za obradu) najbolje je zelenilom i vrlo poželjno da to učiniti u vrijeme cvatnje i plodnih, jer ovaj postupak može uzrokovati opadanje cvjetova i jajnika. Obilno zalijevati (ne izlije) supernatanta s vodom pri sobnoj temperaturi.

Peresushka dovodi do uvijanja lišća i osipanje, a višak vlage - u smrt biljke. U zimi, smanjiti zalijevanje na minimum, ali pazite da se zemlja Com nije suha.

Poželjno prskanje kruna, koja se može zamijeniti postaviti u blizini kapaciteta s vodom. Feed počevši od drugog mjeseca nakon navijali. Dok su biljke su mladi, to svjetlo hranjenja infuziju mullein (1:10), odrasli - koncentriranje (1: 8), a naizmjenično ih s mineralnim gnojivima.

Ljeto oploditi 2-3 puta mjesečno u zimi - 1 puta. Formiranje krošnje - jedna od važnih komponenti u zatvorenom uzgoju mandarina, kao i cvijeće (voće) se pojavljuju na snimanjima 4. i naknadne grananje naloga.

Prvi pupoljci na mojim biljkama počeo da se pojave u drugoj godini. Studenog ih ukloniti na stablima uzgojenim jači i razvijeniji. Tek u trećoj godini odlučio sam ostaviti nekoliko pupova pojavio se u siječnju u jednom od postrojenja.

Mjesec dana kasnije procvjetao male bijele latice mat cvijeća, objavio je prekrasan miris. Smatra se da oni ne zahtijevaju umjetnu oplodnju, ali sigurno ih oprašuju. Latice obasuo u 2-3 dana, a ostao je mali graška buduće plodove.

Video: DIY Kako objesiti mandarina na stablu / novogodišnji / Master Class 🐞 Afinka

Prva žetva je bila mala - samo jedan plod, a ostatak - u fazi uklonjeni jajnici, tako da biljka nije iscrpljena.

Plod je počela sazrijevati krajem listopada, a Nova godina, bili smo u mogućnosti da ga iskušaju. Bio je tanka koža, okus - vrlo mirisne s laganim gorčine. nema sjeme.

Video: Kako rastu stabla (prepreke) na rubu karte? | Sukob klanova

Moje stabala mandarina, za razliku od majke, dok je visina od samo 30 cm.

Mislim da je liker je bio cijepljen. Dakle, stvoriti veću krunu i dobiti dobru žetvu plodova potrebno je dati na lageru, što je pogodno za sadnica mandarina ili naranča.

Quadraspidiotus perniciosus borba s ručno očistiti nježno četkicom za zube povremeno to uranjanjem u sapunicom. Može li se liječiti ili aktellik karbofosom (po uputama).

Spider obol događa kada previše suhi zrak. Borba teže s njim, tako da je najbolje da se spriječi njegova pojava, ne zanemarujući karantenu za novostečene zelene kućne ljubimce. A ako i dalje krpelj posjetio tvornicu, primjenjuju insekticidi.

Video: Animacija s igračkama: Juha i njegovi prijatelji: Kako raste drvo: Video za djecu

Kao i svi citrusi, mandarina ne voli nacrte i oštru promjenu položaja i položaja. No ,, da kruna nije jednostrana, biljka okrenuti postupno, što je puni krug za 2-3 mjeseci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj iz sjemena mandarineUzgoj iz sjemena mandarine
Grožđe iz reznicaGrožđe iz reznica
Uzgoj mandarinski kod kućeUzgoj mandarinski kod kuće
Širi simbol prosperiteta - mandarine iz sjemena kod kućeŠiri simbol prosperiteta - mandarine iz sjemena kod kuće
Kada cijepiti soba mandarinski?Kada cijepiti soba mandarinski?
Zatvoreni limunaZatvoreni limuna
Im podigao sam samaIm podigao sam sama
Limun na prozorskoj dasciLimun na prozorskoj dasci
Kako raste mandarinaKako raste mandarina
Kalanchoe - skroman u brizi cvijetaKalanchoe - skroman u brizi cvijeta
» » » Kako raste mandarinski pod bor

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea