Philodendron

To je bio tek u drugoj godini je počeo da se oblik, karakteristike Sello philodendron, a Split rub krila nije bio ni, kao što su bili kovrčava. Listovi su sve veći, a donja je požutjela i otpasti. Tijekom tog vremena, ja se udvostručiti pretovariti biljka u većoj veličini pot. Zbog čestih transshipments nije dosta.
To me košta blizu istočnog prozora, dovoljno svjetla. Samo su povremeno okrenuti pot. Biljke dobro podnose suhi zrak u stanu i ne zahtijeva svakodnevno prskanje. No, ovdje je za čišćenje velikih listova prašine poželjno. Ovo radim uz pomoć toplim tušem.
Nekoliko puta je morao spasiti biljku od invazije tripsa. Sada, kako bi se spriječilo jednom mjesečno bacaju terenu „Aktar”, posebno u ljetnim mjesecima kada je otvoren prozor.
Moj „dijete” od cijele godine i pol, a on već ima oblik zrele biljke. Ime roda dolazi od grčke riječi „phileo” - ljubav i „dendron” - drvo: lianovidnye philodendron često koriste stabala za podršku. Rod obuhvaća oko 350 vrsta zeljastih trajnica i vinove loze, raspoređenih u tropskim krajevima Amerike. Pogledaj Sello je porijeklom iz Brazila i Paragvaja.
Philodendron skrb kod kuće
Philodendron u kući zbirci
Filadendron scansorial
Šarmantna philodendron
Philodendron raste kod kuće
Philodendron kući
Philodendron
Philodendron: briga, presaditi, lonac odabir
Moj philodendron
Moj zločesti philodendron
Moj bhakta philodendron
Philodendron
Kako rastu philodendron
Zgodan philodendron Xanadu
Druga godina cvjeta philodendron
Hardy philodendron
Vrste philodendron neće ostaviti ravnodušnim
Što je temperatura philodendron sjemena?
Reprodukcija philodendron
Briga philodendron - stvoriti tropski kuću
Zašto podrška?