Philodendron

philodendronImam sobu među učenicima philodendron trošiljčane, koja raste vinova loza. Ali ja sam uvijek htjela imati obrazac grm ili drvo ove biljke. Sijati sjeme philodendron Sel-Lo u svjetlu tla do dubine od 5 mm i pokrivena paket za stvaranje visoke vlažnosti. Od četiri sjeme posijano u šest tjedana za klijanje jedan. Rostock je bila vrlo mala. Odmah presaditi sadnica u odgovarajući pota, ne slučajno popuniti. Prizemlje se kiselo dodavanjem Pilana zemlju. Philodendron rastao polako na prvi pojavio jednostavno u obliku lišća.

To je bio tek u drugoj godini je počeo da se oblik, karakteristike Sello philodendron, a Split rub krila nije bio ni, kao što su bili kovrčava. Listovi su sve veći, a donja je požutjela i otpasti. Tijekom tog vremena, ja se udvostručiti pretovariti biljka u većoj veličini pot. Zbog čestih transshipments nije dosta.

To me košta blizu istočnog prozora, dovoljno svjetla. Samo su povremeno okrenuti pot. Biljke dobro podnose suhi zrak u stanu i ne zahtijeva svakodnevno prskanje. No, ovdje je za čišćenje velikih listova prašine poželjno. Ovo radim uz pomoć toplim tušem.

Nekoliko puta je morao spasiti biljku od invazije tripsa. Sada, kako bi se spriječilo jednom mjesečno bacaju terenu „Aktar”, posebno u ljetnim mjesecima kada je otvoren prozor.

Moj „dijete” od cijele godine i pol, a on već ima oblik zrele biljke. Ime roda dolazi od grčke riječi „phileo” - ljubav i „dendron” - drvo: lianovidnye philodendron često koriste stabala za podršku. Rod obuhvaća oko 350 vrsta zeljastih trajnica i vinove loze, raspoređenih u tropskim krajevima Amerike. Pogledaj Sello je porijeklom iz Brazila i Paragvaja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zgodan philodendron XanaduZgodan philodendron Xanadu
Briga philodendron - stvoriti tropski kućuBriga philodendron - stvoriti tropski kuću
Philodendron skrb kod kućePhilodendron skrb kod kuće
Kako odabrati rasvjetu za biljkeKako odabrati rasvjetu za biljke
Hardy philodendronHardy philodendron
PhilodendronPhilodendron
PhilodendronPhilodendron
Philodendron kućiPhilodendron kući
Šarmantna philodendronŠarmantna philodendron
Philodendron u kući zbirciPhilodendron u kući zbirci

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea