Reprodukcija philodendron

reprodukcija philodendronRazmnožava philodendron proljeće, i prije presađivanja apikalni reznice, stabljika, list sa ili bez njega. Ja sam ih navijali u vodi ili sphagnum mahovine. Ćudljiv vrsta philodendron bolje navijali u teplichke.

Ako stabljika trune u vodi, obrezivanje truleži te promjena vode posipati kriška ili praškasti ugljen i pomake u mokrom sphagnum stabljici. Matične bez rezanja snop listova u vlažnom mahovinom i staviti na toplo mjesto bez propuha. Korijeni rezanje matičnih ne mogu dati sve. No, nakon nekog vremena bubrega budi na njega (obično jednom). Kad bjegunac narasti do 5-6 cm, izrezati ga i uzeti korijen, i budi u drugoj penechki bubrega.

boja sunca. To štedi philodendron dekorativnih samo u dobrom svjetlu, ali ne i direktne sunčeve svjetlosti. Kao i ostale biljke iz tropa voli toplinu i visoku vlažnost. Ljeto oploditi svaka 2 tjedna gnojivo za biljke s raznobojnim lišćem. U zimi, ja pokušati učiniti bez gnojidbe.

Philodendron brzo raste. Reznice se lako okorenyayutsya u vodi. jer Ovo vino ima zračne korijene, kako bi spreman podrška mahovina cijevi, za koje prianja na biljci. Ljeto prskanjem lišća i biti sigurni da mokro vlakana na podršci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zašto podrška?Zašto podrška?
Reprodukcija philodendronReprodukcija philodendron
Briga philodendron - stvoriti tropski kućuBriga philodendron - stvoriti tropski kuću
PhilodendronPhilodendron
Hardy philodendronHardy philodendron
PhilodendronPhilodendron
PhilodendronPhilodendron
Philodendron kućiPhilodendron kući
Šarmantna philodendronŠarmantna philodendron
Philodendron u kući zbirciPhilodendron u kući zbirci
» » » Reprodukcija philodendron

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea