Antemis moj prvi cvijet u vrtu

Antemis moj prvi cvijet u vrtuMoj prvi cvijet u vrtu - antemis ili Cota tinctoria. prije 19 godina, dobio sam stan sa parceli od 6 jutara. Htio sam da ga ukrasite s cvijećem. Kupio sam set od sjemena izraziti trajnice i cijepljena. Do kraja ljeta, prvi procvjetao antemis. Od tada, on je uvijek u mom vrtu, sasvim je kompatibilan sa bilo koje boje, da li je veličanstvena ruže, kraljevski ljiljan ili skromne BlueBells i tratinčice. Biljka doseže visinu od 50-60 cm, a cvjeta od lipnja do smrzavanja, te pasa autoseminacija (mlade sadnice pojaviti u radijusu od 2-3 m).

Cvijeće u cvatu nisu zatvorena, pa čak iu oblačnim ili vlažnim vremenskim antemis izgleda veselo i radosno.

Posebna pažnja je potrebna, jednostavno dijeli s dodatnim gnojidbe. Tek kad potpuno suha, biljka kapi lišće, kao da moli da se napijem.

Bush, širi, propada, tako da se može vezati uz rast malog klin.

Iako sam, na primjer, kao kad slikovito antemis nalazi između biljaka kako on želi. Stoga, vjerujem da je dobro u mješovitim mixborders.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Svijetle svjetiljke fezalisaSvijetle svjetiljke fezalisa
Nepretenciozne tratinčiceNepretenciozne tratinčice
Petunije, uzgoj, njegaPetunije, uzgoj, njega
Svijetle zimiSvijetle zimi
Hippeastrum je i sama podiglaHippeastrum je i sama podigla
Anhuza Cape: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanjAnhuza Cape: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Karatavsky lukKaratavsky luk
Daisy ili tratinčica vrtDaisy ili tratinčica vrt
Azalea - cvjetati teškoAzalea - cvjetati teško
To ljiljan cvatu!To ljiljan cvatu!
» » » Antemis moj prvi cvijet u vrtu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea