To ljiljan cvatu!

Drugi ugodno iznenađenje: neuobičajeno rano cvatu ljiljan. Parcela sa žaruljama sam dobio kada je prozor još uvijek prekriven snijegom. I sve sadnog materijala je već vidljiv s klicama, tako da bi ga u hladnjak Činilo mi nije najbolja ideja. Sadi u posude s cviječa ...

Azijski ljiljan jagoda vanilija (Lilium azijatski dvostruka jagoda vanilija)

Do tog vremena, kada je zagrijao dovoljno za preseljenje u vrtu, gotovo svi ljiljani bili u korijenu. Dvije biljke su, na žalost, pao jedan i svi (ja još uvijek ne mogu shvatiti kako je to sve isto: štetočine, ili jednostavno nisu imali dovoljno snage - nema druge štete ili vidljive nedostatke na lišću i stabljikama ne). No, drugi je nastavio uspješno pripremiti u cvatu.
Dakle, neki dan prvi cvjetovi procvale frotir Azijski ljiljani jagoda vanilija (Lilium azijatski dvostruka jagoda vanilija).

Azijski ljiljan cvijeće jagoda vanilija (Lilium azijatski dvostruka jagoda vanilija)

Na jednoj stabljici - deset pupoljaka, ispadne jedan po jedan! Lijepa buket)) I to usprkos činjenici da je sama biljka je mala - 50 centimetara u visinu, ne više.
Raznolikost je jedan od najranijih (cvatu u lipnju), ali nisam očekivala da je prvi ljiljan prošlog ljeta sam se cvatu božuri! I nakon što je već otkriva i druge azijske pupoljci - Red Room (Lilium azijatski Crvena Twin)

Video: Lily cvijet 8. ožujka

Lily Azijski Red Room (Lilium azijatski Crvena Twin)

Nažalost, njezina lijepa, blistava boja je teško prenijeti na slici. Bez obzira na to koliko sam skočio oko s kamerom, pokušavajući pronaći najuspješniji svjetlo, rezultat je još uvijek nije u stanju točno reproducirati sve nijanse i nijanse.

Video: Evo nekoliko kupaca, rizik od underpricing i popuste

Azijski ljiljan cvijet Crvena soba (Lilium azijatski Crvena Twin)

Zanimljivo je da ovaj hibrid također se odnosi na broj Terry, ali ako jagoda vanilija doubleness vidljiv na prvi pogled, Red Room (u svakom slučaju, prvi otvoreni cvijet), ova značajka nije osobito izložak. Međutim, u opisu sam pročitao da je dodatni red latica - ništa više od modificiranih prašnika! Ovdje je nešto baš primjetna. Izbor čudo))
Ovaj ljiljan i viši (80 cm, vjerojatno), a cvijeće u njoj veći. Ali ja ih volim oboje, i radujem se kada je isti će biti odbačen ostalo ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Orijentalna ljiljanOrijentalna ljiljan
Lily - Vrt kraljica!Lily - Vrt kraljica!
Uzgoj ružaUzgoj ruža
„Ja sam prozor ljiljane”„Ja sam prozor ljiljane”
Afrički ljiljanAfrički ljiljan
Lily prekrasno cvijeće !!!Lily prekrasno cvijeće !!!
LjiljanLjiljan
LjiljanLjiljan
Ljiljani nezahtjevne vrsteLjiljani nezahtjevne vrste
Kada su cvatu ljiljani iz doline?Kada su cvatu ljiljani iz doline?
» » » To ljiljan cvatu!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea