Lily prekrasno cvijeće !!!

Cvijeće raste za dugo vremena, u svaki cvijet stavlja svoje srce i ljubav. Imam puno sorti, kako u vrtu iu kući. Danas želim vam reći kako pravilno brinuti se za izuzetno lijepa, po mom mišljenju, ljiljana cvijeća. Uzgoj tih cvjetova nemaju nije tako komplicirano, morate znati nekoliko važnih stvari, a vi ste na mjestu takve ljepote cvatu poput cvjetova na mene.

- Odaberi uvijek vrlo sunčan i dobro zagrijanu mjesto na svoje stranice. Svakako plodno tlo, ako je potrebno, trebate dodati kompost.

- To treba imati na umu da je za zimu u ovom području imali puno snijega, a izvorska voda ne stagnirati na njemu, kao ljiljani ne vole i žarulje mogu umrijeti.

Video: ZA VAS! UPOZNAJMO ljiljan cvijeće!

- Ako zasadio prvu godinu od tih cvjetova kod kuće, pogledajte kako će rasti, a to je ono najveće cvijeće i jaka stabljika radi. Ako je sve tako su posadili na pravom mjestu i zahtijevaju minimalno njege.

- Budite sigurni da se baci ljiljan droga Maksimu prije izdanci pojave na površini tla i sredinom rujna. To će ih zaštititi od truleži i gljivičnih oboljenja i dezinficirati tlo.

Video: Oživljavanje Ljiljani i Serpentine "invasions" Kefalonija / 2009 /

- Ne kad ne rezati ljiljan za buket u potpunosti. Budite sigurni da ostavite neki dio stabljike, to će nam pomoći ljiljane za sljedeću godinu više raskošno cvatnje.

- Ako je vaša stranica malo snijega i hladne zime uvijek treba dodatni pokrivaju me kao što je dobro osušeni listovi i polietilena film koji je dovoljno, bez obzira što su bili zamrznuti.

Video: Lily asortiman poljoprivrednih tehnika i MPEG2 ARHIV PAL

To je sve što se može znati, a nije teško ostvariti. Što bi to divna ljepota cvijeća drago što cvatu i njihov miris.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lily - Vrt kraljica!Lily - Vrt kraljica!
Orijentalna ljepotaOrijentalna ljepota
„Ja sam prozor ljiljane”„Ja sam prozor ljiljane”
Lily: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaLily: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Moj omiljeni cvijet - ljiljanMoj omiljeni cvijet - ljiljan
Ljiljan cvijetLjiljan cvijet
LjiljanLjiljan
Lily ukras predgrađe!Lily ukras predgrađe!
Zatvoreni ljiljana CareZatvoreni ljiljana Care
Kako voda ljiljanKako voda ljiljan
» » » Lily prekrasno cvijeće !!!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea